Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Преди, по време и след процедурата за  лазерна епилация

Повечето пациенти се подготвят за лазерна епилация като подстригват космите с ножица няколко милиметра над повърхността на кожата.

Лазерът се настройва  като се взема предвид  цвета на вашата кожа, цвета на окосмяването, дебелината на косъма, местоположението на окосмяването и количеството енергия, необходимо за лазерното третиране.

В зависимост от типа на използвания лазер, пациентът и извършващият процедурата поставят защитни очила, за да се предотврати попадането на лазерната светлина в очите.

Зоната за лазерна епилация трябва да бъде чиста и суха.

Според типа лазер се използва специална охлаждаща система и гел, които защитават горните слоеве на кожата.
Това помага на лазерната светлина да проникне дълбоко в кожата и да унищожи корена на косъма.

Охладителната система е неразделна част от самия лазер. Тя създава усещане за хлад когато кожата се третира с лазер.

По време на първата лазерна процедура се прави тест върху малък участък от кожата, като така се проверява реакцията и поносимостта към лазерно третиране и се определят оптималните настройки на лазера, според индивидуалните характеристики на пациента (в зависимост от типа на кожата, наречен фототип.  Напр. фототип I е за бяла кожа, а 6 за черна кожа).

След процедурата е възможно третираната зона да е зачервена и самите космени фоликули да са по-забележими. Това е нормална реакция, която в повечето случаи изчезва в рамките на 24-48 часа.

Следващата лазерна процедура трябва да се насрочи след 4-8 седмици.

Така, лазерните процедури се повтарят, докато се окосмяването се елиминира напълно.

С всяка следваща лазерна епилация, ще забележите постепенно намаляване на окосмяването в третираната зона.

Бъдещите сеанси се планират  когато космите израснат отново и са нужни още лазерни процедури за премахването им.

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
Лазерно подмладяване на лице и шияКРИОАДИПОЛИЗА
Естетично лечение и премахване на кръвоносни съдове, капиляри с лазер >> За крака без зачервявания и видими капиляри!
Лифтинг с високо интензивен фокусиран ултразвук Хайфу - без хирургия, без игли! Само с ЕДНА процедура и ефект, траещ 2 години!
За цялостно подмладяване на лицето, изглаждане на бръчките, премахване на двойната брадичка и възстановяване V-образната младежка форма на лицето
Промоционални пакети Подари си слънчевата сияйност на младостта с пакетните ни промоции за млада, копринена кожа без бръчки!
Но и всяка жена мечтае за по-изящен силует и поне с 1 размер на дрехите по-малко! Ако нямате нерви за диети и време за тренировки, доверете се на нашите апаратни процедури за трайно отслабване без усилие!
- 3 енергии за скулптуриране на лицето и тялото - за борба с бръчките, целулита, стриите, за стягане е повдигане на кожата, отслабване (намаляване на обиколката)
Нехирургичен „фейслифтинг” на кожата на лицето и деколтето - изглажда бръчките по челото, около очите, носа и устата. За младежко самочувствие и сияйно излъчване!
- отслабване с охлаждане. Намалете с 25% до 35% мастните депа - паласки, бричове, задни части, корем... С 1 до 3 процедури криоадиполиза. Без хирургия или инжекции!
- Премахва “тежестта в краката” при разширени вени, отоци; против целулит. При задържане на течности
Лазерна епилация за лице и тяло
Мъжете и жените могат да се възползват от лазерна епилация на лицето: горна устна, бузи, скули, брадичка, бакенбарди, шия...И тялото - бедра, гръб, интимна зона...
Епилация на крака
Избавете се от окосмяването по краката! Лазерната епилация ще ви спести много време и пари и ще ви донесе дълготрайни резултати!
Епилация на бикини зона
Лазерната епилация за триъгълника и интимната зона е препоръчван метод - тя е бърза и с дълготрайни резултати.
Епилация на мишници
Лазерната епилация за подмишниците ще ви даде увереност и самочувствие да носите изрязани дрехи и потници
Епилация на гръб
Лазерната епилация ще премахне неестетичното и дразнещо окосмяване по гърба. Инвестирайте в самочувствието и привлекателния си външен вид!
Лазерна епилация за жени
За нежна и гладка кожа, за красив, секси вид! Забравете неудобството от нежеланото окосмяване! Спестете време и пари с професионална лазерна епилация за лице и тяло.
Лазерна епилация за мъже
Мъжете избиратлазерната епилация все по-често за премахване на прекаленото окосмяване по гърба, торса или краката. Методът пести време и средства, давайки отлични резултати.
Лазерна епилация срещу врастнали косми
Врастналите косъмчета могат да причинят инфекция и болка. Лазерната епилация е в състояние да премахне този проблем по лицето и всички части на тялото.
Заповядайте в ЛАЗЕР КЛИНИК "ПАРИЖ" - Френски център за лазерна епилация на лице и тяло
Лазерната епилация ще ви даде самочувствие и привлекателен вид! Забравете за нежеланото окосмяване благодарение на професионалната лазерна епилация.
Menu