Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

LIPOKONTUR MD-  РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ с 3 енергии за скулптуриране на лицето и тялото -
за борба с бръчките, целулита, стриите, за стягане и повдигане на кожата, отслабване (намаляване на обиколката)

Горди сме да ви представим LIPOKONTUR MD – най-новата ни модерна процедура за радиочестотен (RF) лифтинг на лице и скулптуриране на тялото.

Произведен в Германия, той е единствената радио-честотна платформа, използваща различни вълнови честоти и сменящи се поляритети на вълната.

LIPOKONTUR MD внася ново измерение в естетичните процедури!

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ ЗА платформата LIPOKONTUR™:

ЛИЦЕ & ВРАТ:

 • Стягане на кожата (при старееща кожа, увисване, набраздяване, провисване на кожата на клепачите или бузите)
 • Фини и дълбоки бръчки

ТЯЛО > За бедра, паласки, корема, горната част на ръцете:

 • Заличаване на целулит, трапчинки / неравности по кожата
 • Стрии
 • Намаляване на обиколката
 • Стягане на отпусната кожа (например след липосукция)

 

LIPOKONTUR комбинира три мощни, допълващи се енергии в една платформа, с помощта на най-ефективната в света технология SHYLD ™ – патентована концепция, включваща въздействие + хипертермия + лимфен дренаж ( виж www.shyld.com).

Първа стъпка: LIPOKONTUR се възползва от акустично-вълновата технология, за да се „разбие” структурата на мастните клетки като се увеличава пропускливостта на мембраните им и се „втечняват” мазнините и едновременно се увеличава еластичността на тъканите.
Процедурата засилва значително циркулацията на кръв и лимфа в третираната зона.

Втори етап: Създаване на локална хипертермия (повишаване на температурата), чрез три уникални честоти на вълните – т.нар. многополюсна радиочестотна енергия. Топлинната енергия отслабва допълнително мастните клетки и води до “втечняването им” – така липидите постепенно се преработват чрез метаболизма и се изхвърлят от тялото. LIPOKONTUR апаратът за RF лифтинг също подобрява кръвообращението и лимфната циркулация в третираната зона. Топлинната енергия стартира дълготраен процес на образуване на нов колаген и контракция, която от съществено значение за стягането на кожата.

Трети етап: Интензивен лимфен дренаж с уникални настройки – за внимателното отвеждане на липидите в лимфната система, премахване на излишните течности и „отпадъци” чрез кръвоносната и лимфната системи. Усиленият масаж увеличава циркулацията на кръвта и лимфата в зоната на третиране. За повече информация, вижте: www.carismed.com

ПОЛЗИТЕ ОТ LIPOKONTUR MD

 LIPOKONTUR MD- РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ с 3 енергии за скулптуриране на лицето и тялото от Лазер Клиник Париж-гр. Варна

 

 

Енергията на KONTUR MD е концентрирана в  дермиса. Тя постепенно и безопасно повишава вътрешната температура на тъканите –достигат се между 55 и 62˚С, дилатира се локално кръвоносната мрежа и се стимулира образуването на нов колаген. Едновременно се предпазва епидермиса, тъй като температурата на повърхността на кожата остава под 42˚С. При това не може да бъде загубена мастна тъкан от лицето.

Ефективното затопляне на дермата води до свиване на съществуващите колагенови фибри и незабавно стягане и повдигане на кожата. Увеличава се метаболизма на фибробластите и се стартира ускорено производство на колаген за дълготрайни резултати.

Като цяло LIPOKONTUR MD забавя и връща назад процеса на стареене на кожата.

С времето повредените колаген и еластин се заменят с нови, стегнати колаген и еластин. Изследванията показват, че това е много по-безопасна технология.

Дамите се интересуват от прилагане на процедурата на подкожните тъкани на големите проблемни участъци като бедра, задни части и корем, които изискват по-дълбоко и интензивно третиране. Процедурите с LIPOKONTUR MD ще отнемат по-малко време и резултатите ще са по-добри в краткосрочен и дългосрочен план.

 

LIPOKONTUR MD- РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ с 3 енергии за скулптуриране на лицето и тялото - за борба с бръчките, целулита, стриите, за стягане и повдигане на кожата, отслабване (намаляване на обиколката)

LIPOKONTUR™ = успешната формула за комбинирано третиране на целулита

 Цялостният ефект от комбинираното третиране с платформата LIPOKONTUR™ дава следните комплексни резултати:

 •  отслабване на колагеновите влакна, закрепени в определени точки за мастните натрупвания, които придърпват и образуват неравностите по кожата
 •  механична, биохимична и топлинна липолиза (стопяване и отстраняване на нежелани мазнини по тялото)
 •  натрупване на нов колаген, стягане на кожата
 •  подобрение в текстурата на кожата
 •  дългосрочно намаляване на натрупването на мастна тъкан (lipedema)

• Като цяло, LIPOKONTUR ™  „атакува” всички причини за целулита едновременно при всеки сеанс!

LIPOKONTUR ™ за тяло въздейства не само срещу целулит, a е също ефективен за намаляване на стриите.

Защо да изберете платформата  LIPOKONTUR™?

1. LIPOKONTUR™ е великолепна медицинска платформа
2. Използва допълващи се и взаимно усилващи ефекта си технологии: Радиочестота § “ShockWave” терапия
3. В лесни стъпки се постигат изключителни клинични резултати

Интерфейсът на KONTUR MD е един от най-сложните в света, включващ “touch” технология. KONTUR MD е произведен в Германия ексклузивно за Carismed.

LIPOKONTUR ™: Иновативна ShockWave терапия @ Радио-честота в едно устройство за изключителни клинични резултати:

 •  За стягане на кожата и лифтинг на лицето и шията
 •  За контуриране на тялото, стягане и лифтинг на кожата, заличаване на стрии
LIPOKONTUR ™ предлага уникални терапевтични програми за различните зони на лицето и тялото за постигане на отлични клинични резултати – неинвазивно, без болка.

LIPOKONTUR ™ на CARSMED предлага революционен подход за ремоделиране на тялото, комбинирайки перфектно две взаимно допълващи се технологии:
- Интензивна, фокусирана топлинна енергия (Мултиполярна радио-честота)
- Интензивна механична мощност на естетичната лъчиста акустична енергия на вълната

Новият LIPOKONTUR MD за стягане и оформяне на тялото  от Carismed (Германия) работи с иновативна технология CMF / TOP, която го отличава от другите многополюсни радиочестотни системи.

С промени в полярностите и честотите, затоплянето на дермата и подкожната тъкан подобряват колагеновата еластичност (за стягане на кожата) и подкожния метаболизъм (за борба с целулита и оформяне на тялото).
Усъвършенстваната технология, различните радио-честотни настройки и обхвата на многополюсните наконечници позволяват извършването на персонализирани терапии за лице и тяло.

LIPOKONTUR ™ съчетава ползите от насочената топлинна енергия с механично-акустичната енергия за по-всеобхватни, бързи и по-дълготрайни клинични резултати.

 

ЦЕНА

ЛИЦЕ:

 

 • Цена на 1 процедура LIPOKONTUR RF лифтинг за лице (напр. лице, врат, бръчки около очите) – 80 лв.
  Пакет от 10 процедури – 640 лв.
 • Цена на 1 процедура LIPOKONTUR RF лифтинг за лице с Хиалурон гел (с Хиалуронова киселина) с незабавен анти-стареене ефект (напр. лице, врат, бръчки около очите) – 90 лв.
  Пакет от 10 процедури – 720 лв.

ТЯЛО:

 • Цена на 1 процедура, за 1 зона LIPOKONTUR RF лифтинг за тяло (напр. корем, задна или предна част на бедра, бричове, дупе, ръце -вътрешна част от лактите нагоре) – 90 лв.
  Пакет от 10 процедури – 720 лв.
 • Цена на 1 процедура, за 1 зона  SLIM LIPOKONTUR RF лифтинг за тяло със SLIM гел (напр. корем, задна или предна част на бедра, бричове, дупе, ръце -вътрешна част от лактите нагоре) – 100 лв.
  Анти-целулитна детокс процедура с термо ефект с активен серум за отслабване (с екстракти от кестен, гинко болоба, арника, зелен чай, джинджифил, канела, люта чушка с термо-активен ефект, ускоряващ лимфния дренаж и детоксикацията на кожата. Активните съставки заздравяват и предпазват капилярите от спукване.)
  Пакет от 10 процедури – 790 лв.
Търсите изгодна цена? Разгледайте актуалните ни промоции и отстъпки: кликнете тук

Вижте още процедури за отслабване / намаляване на обиколката:

• HIFU Face & Body Reshaped® – НЕХИРУРГИЧЕН SMAS ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ и ТЯЛО с високо интензивен фокусиран ултразвук Хайфу (HIFU)

● REVITAL CELLUFORM – Мезотерапия на Promoitalia – Против целулит

● ПРЕСОТЕРАПИЯ – Против целулит, отекли крака; лимфен дренаж

  АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ

 

Обадете ни се на тел.:  0885 668 038 или 052 808 801, за да запазите час за посещение. ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ АКТУАЛНИТЕ НИ ПРОМОЦИИ И ОТСТЪПКИ > кликнете тук

Произведена в Германия, LIPOKONTUR се продава от CARISMED - водеща американска компания за естетично оборудване.

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
 • LIPOKONTUR MD - Радиочестотен лифтинг на лице и тяло
  - 3 енергии за скулптуриране на лицето и тялото - за борба с бръчките, целулита, стриите, за стягане е повдигане на кожата, отслабване (намаляване на обиколката)
Menu