Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

HIFU Body Reshaped®

HIFU НЕХИРУРГИЧЕН ЛИФТИНГ НА ТЯЛО
с Високо интензивен фокусиран ултразвук (Хайфу – HIFU)

Фокус върху отслабването и тонуса на фигурата ви

Избавете се от излишните килограми! Заличете стриите!

“1 сеанс, 1 час, 1 размер по-малко … и ефектът трае 2 години!”

 

НАУКАТА зад HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Ултразвукът се използва широко в образната ултразвукова диагностика и е доказал своята безопасност. Чрез фокусиране на ултразвука се получава акумулиране на топлина в избраните области с мастна тъкан, което води до загуба на адипоцити (мастни клетки). HIFU Face &Body Reshaped® апаратът излъчва високо фокусирана ултразвукова енергия за третиране на до 2 cм дълбочина под кожата в сърцевината на мастната тъкан.

Ултразвуков енергия достига само до мастната тъкан, не засяга други тъкани, съответно няма риск от увреждане на околните структури.

След процедурата тялото елиминира по естествен път чрез лимфната система тлъстините, които са в мастните клетки .

Според изследвания, резултатът е обикновено до 2,5 cм намаляване на обиколката в областта на талията, което се равнява на 1 размер на облеклото по-малко (на нивото на корема и т.нар. “любовни дръжки”). В допълнение, има стимулиране на колагена в третираната област, което води до стегната кожа и тъкан.

HIFU Body Reshaped® НЕХИРУРГИЧЕН SMAS ЛИФТИНГ НА ТЯЛО с Високо интензивен фокусиран ултразвук Хайфу (HIFU)Как работи Хайфу (HIFU) ?

Първоначално HIFU технологията (High Intensity Focused Ultrasound) е разработена за нуждите на хирургията, а днес силно фокусираните звукови вълни се използват и в естетичната медицина.
HIFU емитира висока енергия, която е в състояние да прониква на избрана дълбочина в тъканта, като това води до повишаване на температурата (между 60 ° и 90 °С) и генериране на контролирана денатурация на целевите клетки.

Последващите процеси в тъканите ще  продължат 2 до 3 месеца след процедурата и ще доведат до видими и трайни резултати, а именно:

• Унищожаване и елиминиране на мастните клетки от мастна тъкан (отслабване)
• Стягане на подкожните мускули
• Възстановяване стегнатостта на кожата
• По-голяма плътност на кожата

Петте накрайника на апарата HIFU Body Reshaped® позволяват третирането на различни дълбочини в мастната тъкан, което води до истинско “реконструиране” на вашето тяло:

- Намаляване на мастната тъкан в голяма дълбочина
- Стягане и стимулация на повърхностните тъкани за елегантен и красив силует (без провисване на кожата, което се случва често след диети).

Какво да очакваме от процедурата?

Хайфу (HIFU) лифтинг процедурaтa за тяло е насочена основно към стопяване на излишните мазнини от корема и кръста, бедрата, бричовете, “любовните дръжки”, ръцете, около коляното, глезена, задните части, бедрата, бричовете.

Резултатите започват да се забелязват след 1-вия месец и стават видими изцяло към 3-тия, 4-тия месец след процедурата, тъй като тялото постепенно се стяга и изхвърля чрез лимфата “атакуваните мазнини”.

Процедурата е идеална за хора с малко свободно време, защото се извършва веднъж, без прекъсване на социалните или професионални ангажименти. Разбира се, необходимо е да се постигне баланс в храненето и поддържането на физическата активност след процедурата с цел подобряване и поддържане на резултата!

Хайфу (HIFU) премахва ли целулита?

Да. HIFU фокусираният ултразвук въздейства върху фиброзната тъкан на целулита и изглажда неравностите, стяга кожата и разкрасява силуета.

В кои зони се прави HIFU Body Reshaped®?

• Области с мастни натрупвания по тялото (за отслабване в областта на корем, паласки, бедра, бричове, задни части и др.)
• Фиброзен целулит (бедра)
• Колене (за премахване на мастна тъкан и стягане на кожата)
• Бедра (при затлъстяване и за стягане на кожата)
• Мастна тъкан по ръцете (за намаляване на обиколката и за стягане на кожата)
• Корем – за естетична корекция след раждане (за стягане и изглаждане на кожата и стриите по корема)

 

• Овал на лицето и шията – научете повече – кликнете тук >> НЕХИРУРГИЧЕН SMAS ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ с високо интензивен фокусиран ултразвук Хайфу (HIFU)

Дълбочина на проникване - HIFU лифтинг, радиочестота, лазер, фраксел лазер, фотоподмладяване - Лазер Клиник Париж - гр. Варна

 

 

Преди HIFU корем-стягане на кожата и отслабване-Лазер Клиник Париж
5 дни след процедура HIFU корем-стягане на кожата и отслабване-Лазер Клиник Париж

 

Хайфу (HIFU) на корем с 2 накрайника (преди процедурата)- Лазер Клиник Париж
Хайфу (HIFU) на корем с 2 накрайника (5 дни след процедурата)- Лазер Клиник Париж

*** Снимки преди и 5 дни след процедура HIFU за корем с 2 накрайника (за топене на мазнини и стягане на повърхностния слой на кожата). © Лазер Клиник Париж

Колко процедури за необходими?

Необходимо е да се извърши ЕДНА единствена процедура. Става въпрос за около един час. За най-големите зони по тялото – около 2 часа.

При хора, които желаят да намалят с повече мастните натрупвания, е възможно да се направи повече от една процедура.

Как действа?

С контролирано заграяване на тъканта HIFU предизивиква термокоагулация, която предизвиква уплътняване на разтегнатите колагенови влакна и осигурява лифтинг на всички слоеве на меката тъкан, без да уврежда повърхността на кожата.

Едновременно с това се стимулира образуването на нови колагенови влакна. Цялата тази взаймодействаща система предизвиква изключителен стягащ и повдигащ ефект, който се разгръща оптимално от 3 до 6 месеца след процедурата.

Първите резултати са видими буквално няколко дни веднага след процедурата.

Зони на третиране HIFU Body Reshaped® НЕХИРУРГИЧЕН SMAS ЛИФТИНГ НА ТЯЛО с Високо интензивен фокусиран ултразвук Хайфу (HIFU) в Лазер Клиник ПАРИЖ, гр. Варна

Цена (ориентировъчна):

Между 100 и 1000-1500 лв. на процедура според площта на третираната зона и броя на използваните накрайници (размера на третираната площ).

Точната цена за вашата процедура ще бъде уточнена по време на вашата консултация след оценка на състоянието на кожата и/или зоната, в която желаете да намалите обиколката.

Следните цени са ориентировъчни (апликация на един накрайник или два накрайника):

HIFU Ръце  (долна част) – 100 – 500 лв.

HIFU Корем – 350 – 700 лв.

HIFU Паласки – 200 – 400 лв.

HIFU Бричове – 200 – 480 лв.

HIFU Вътрешна част на колене – 100 – 400 лв.

HIFU Задни части – повдигане – 300 – 640 лв.

HIFU Бедра (отпред или отзад) – 600 – 1200 лв.

HIFU Целулит (външна част на бедра) – 100 – 400 лв.

Заповядайте на безплатна консултация в Лазер Клиник ПАРИЖ – Телефон за запазване на час: 0885 668 038 и 052 808 801.

Ще изготвим индивидуален план за третиране с HIFU, съобразен с нуждите, желанията и бюджета ви.

HIFU нехирургичен лифтинг на тяло (Хайфу)

HIFU нехирургичен лифтинг на тяло (Хайфу) - Отслабване в зоната на корема

HIFU нехирургичен лифтинг на тяло (Хайфу) - Стягане в зоната на корема

Често задавани въпроси:

Как протича сесансът?

Преди процедурата:

След измерване на площта, която ще се третира, като тест операторът ще настрои силата на импулсите на апарата, нанасяйки ултразвуков гел върху зоната и пробвайки интензитета на накрайника.

По време на процедурата:

Подходящият накрайник се ползва за третирането на желаната зона; може да се почувства затопляне, но като цяло няма усещане за болка.

След процедурата:

Препоръчително е 24 часа след HIFU процедурата да се избягват:
- Топлинните бани (сауна, турска баня)
- Излагането на слънце

Има ли контра-индикации за извършване на процедурата HIFU Face &Body Reshaped®?

При наличието на белег от операция (на по-малко от година) в зоната на третиране, както и на бременни или кърмещи жени, като предпазна мярка процедурата не се извършва. Противопоказнията включват и тежки форми на акне, открити рани по кожата, ракови и ендокринни заболявания, прием на антикоагуланти.

Болезнено ли е? Какви са последствията?

По време на процедурата може на моменти и/или в определени зони да усещате топлина и/или леко, мигновено боцкане/ изтръпване, без те да надвишават прага на поносимост към болка.
Повърхността на кожата не се наранява по никакъв начин.
Възможно е леко зачервяване или леко усещане за боцкане или  изтръпване по време на сеанса в някои по-чувствителни зони. Третираната площ може да бъде леко зачервена в продължение на няколко часа. Възможно е понякога усещане за леко изтръпване, стягане, нечувствителеност, които изчезват за 6 до 12 часа.

В света са извършени над 500,000 процедури без да има каквито и да е проблеми или оплаквания. В допълнение, ултразвукова енергия се прилага в областта на медицината в продължение на повече от 50 години.

Интересувате се от подмладяване  и стягане на контура на лицето? Борите се с бръчките? Искате да изглеждате млади и привлекателни?

Върнете часовника назад с  HIFU Face Reshaped® !

Прочетете повече за

HIFU Face Reshaped®

За цялостно подмладяване на лицето, изглаждане на бръчките, премахване на двойната брадичка и възстановяване V-образната младежка форма на лицето – кликнете тук

Висока технология – Наистина впечатляващи резултати!

Зони на третиране НЕХИРУРГИЧЕН SMAS ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ с високо интензивен фокусиран ултразвук Хайфу (HIFU) - Лазер Клиник Париж, гр. Варна

 

 

Прочетете още за нашите процедури за отслабване и премахване на целулит и стрии:

Радиочестотен лифтинг LIPOKONTUR – Германия

Карбокситерапия (CO2) за премахване на стрии – Франция

Мезотерапия за отслабване – Люксембург

Криоадиполиза за отслабване – Франция

 

Може да запазите час за консултация и процедура на тел. 0885 668 038.

Очакваме ви!

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
  • HIFU Body Reshaped®
    HIFU НЕХИРУРГИЧЕН ЛИФТИНГ НА ТЯЛО - Избавете се от излишните килограми! “1 сеанс, 1 час, 1 размер по-малко … и ефектът трае 2 години!”
  • Какво да очакваме от HIFU Body Reshaped® ?
    HIFU прониква в дълбочина до мастните клетки. Хайфу (HIFU) лифтинг процедурaтa за тяло е насочена основно към стопяване на излишните мазнини от корема и кръста, бедрата, бричовете, “любовните дръжки”, ръцете, около коляното, глезена, задните части, бедрата, бричовете.
Menu