Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

ПРЕСОТЕРАПИЯ § ЛИМФОДРЕНАЖЕН МАСАЖ

Лазер Клиник Париж разполага с френска медицинска апаратура за пресотерапия и лимфодренажен масаж  – за премахване на “тежестта в краката” при разширени вени, отоци, против целулит

Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод с изразен терапевтичен ефект за премахване на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове като по този начин стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.

Процедурата резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Води до промяна в контура на тялото, силуетът става по-фин, а проблемните, отекли зони биват разтоварени.
Препоръчва се при тежест и умора в краката в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците, както и при целулит и затлъстяване.

Процедурата трае 30 минути,  много е приятна и осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма. Води до усещане за лекота, облекчаване на тежестта в краката. Движите се лесно и леко, чувствате се по-слаба и стегната, без отоци и болки в краката.

Проектиран така, че да се увеличи циркулацията на кръвта и лимфния поток в краката, апаратът ни за пресотерапия подобрява прочистването на извънклетъчните течности, премахва подуването и отоците, облекчава умората на краката и подобрява кислородния поток през цялото тяло.

Пресотерапията подобрява кръвообращението и увеличава лимфния дренаж.
Процедурата е безспорна алтернатива на липосукцията.

 

Какво представлява процедурата?

Апаратът за пресотерапия извършва механичен и пневматичен дренаж, с масаж чрез компресиране и декомпресиране на аксесоари (подобни на боти за целия крак).
Ботите се изпълват с въздух като налягането и честотата на помпене и издишане варира. По този начин се осъществява  натиск върху крайниците, което активира кръво и лимфо- обръщението и спомага за извеждане на токсините от организма.
При процедурата пациентът е легнал и отпочива върху кушетка. Компресията от апарата не е болезнена.

Веднага след процедурата усещането за тежест в краката е изчезнало; задържането на течности и отоците биват елиминирани.

Лимфен дренаж

Това е въздействие върху меките тъкани на тялото за премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове.

Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите.

Задържането на течности  е причинено от състояния като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, хормонални нарушения, например хипо функция на щитовидната жлеза, предменструален синдром, неправилни диети и интензивно физическо натоварване, стоящи професии.
С течение на времето се стига до образуване на отоци на краката, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на верикозна болест на краката (разширени вени).

Пресотерапията и лимфният дренаж ефективно повлияват на застоялите подкожно-мастни тъкани, карайки лимфната система активно да извежда натрупаните течности и шлаки, което довежда до постепенно намаляване на целулитните образования, нормализация на микроциркулацията и обмена на веществата в тъканите.
Субективно това се усеща като приятно чувство на лекота и отпускане на всички тъкани още след първата процедура пресотерапия / лимфен дренаж.

 

Курс процедури

Препоръчваме ви курс от около 10 процедури (до 15), който позволява в значителна степен да се облекчи чувството за тежест в краката, причинено от венозната недостатъчност (за хората, страдащи от разширени вени), да се премахнат целулита, отоците и отпускането на кожата.
Може да се каже, че процедурата на практика се явява и профилактика против стареенето.

Лазер Клиник Париж разполага с френска медицинска апаратура за пресотерапия и лимфодренажен масаж  – за премахване на “тежестта в краката” при разширени вени, отоци, против целулит

Пресотерапията в борбата с целулита

Всяка антицелулитна програма започва с лимфен дренаж, за да се проведе предварително дълбоко прочистване на тъканите. При това е необходимо да се пие достатъчно количество вода или несладки сокове за максимално подпомагане на извеждането на токсини от организма.
Едновременно с това лимфният дренаж осигурява по-равномерно разпределение на течностите, преобразувайки контурите на тялото и разтоварвайки проблемните зони.

Пресотерапията е изключителен метод за детоксикация, който чрез ефективен лимфен дренаж допринася за насърчаване на естествените функции на организма за пречистване от токсини.

Ревитализирането на тъканите води до отслабване и придаване на по-естетична форма на краката, като същевременно процедурата подобрява и тонуса на кожата.

 

Апаратура

Френският апарат за пресотерапия, с който работим е с компютърно управление на система за компресия, която работи чрез пускане и изпомпване на въздух върху определени зони.
Лимфопресата разполага с отделни сектори, разположени по протежение на краката и тялото.

Действието е съсредоточено върху венозния и лимфния поток, започвайки от глезените и преместващо се последователно към горната част на бедрата и тялото.
Проектиран така, че да се увеличи циркулацията на кръвта и лимфния поток, апаратът за пресотерапия подобрява прочистването на извънклетъчните течности, премахва подуване и отоци, облекчава умората на краката и подобрява кислородния поток през цялото тяло.

Пресотерапията подобрява кръвообращението и увеличава лимфния дренаж.

 

За кого е подходяща пресотерапията?

1. За хора, които се нуждаят от лимфен дренаж и детоксикация на тялото си.
2. Хора, които биха желали да подобрят външния вид (контурите) на тялото/бедрата си.
3. Хора с целулит и излишни килограми, с нарушена обмяна на веществата в организма.
4. Хора, изпитващи дискомфорт, умора или задържане на течности.
5. Хора, имащи проблем с нарушено кръвообращение или нуждаещи се просто от тонизиращ масаж.

 

Пресотерапията не се препоръчва при:

• Дълбока венозна тромбоза
• Наличие на болка или изтръпване на краката
• Остра инфекция на засегнатия крайник
• Сърдечна недостатъчност
• Остри заболявания и наличие на медикаментозно лечение към момента на процедурите

 

Колко процедури пресотерапия се препоръчват?

За най-добри резултати се препоръчва поредица от процедури, чиито брой на курс се препоръчва да е 10, но може да варира между 8-15, в зависимост от конкретните индивидуални нужди.

 

Цена

Процедура Пресотерапия (30 минути) – на крака с френски медицински апарат – 35 лв.
Пакет 10 процедури Пресотерапия (по 30 минути всяка) – на крака с френски медицински апарат – 320 лв. вместо 350 лв.

 

NB! Внимание!
Обръщаме ви внимание, че на пазара работят студия, които ползват китайски апарати, изработени от подобен на мушама материал, които имат съмнително въздействие и ползата от тях може да се постави под въпрос.

Апаратурата, с която работим в Лазер Клиник Париж е произведена във Франция, съобразена е с медицинските стандарти и добрата медицинска практика и резултатите от процедурите с нея се потвърждават от дългогодишния опит на лекаря, основал нашия център – Д-р Грегор Урусофф.

 

Търсите изгодна цена? Разгледайте актуалните ни промоции и отстъпки: кликнете тук

Вижте още процедури за отслабване / намаляване на обиколката:

● LIPOKONTUR РАДИОЧЕСТОТЕН лифтинг – Против целулит, стрии, за стягане и повдигане на кожата, отслабване (намаляване на обиколката)

● КРИОАДИПОЛИЗА – Отслабване с охлаждане. За мъже и жени. Топи 25 до 35% от локализирани мастни натрупвания

● REVITAL CELLUFORM – Мезотерапия на Promoitalia – Против целулит

  АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ

• Масажно студио – предлага ревитализиращи, релаксиращи, анти-целулитни масажи и терапии.

Цени от 20 до 50 лв.;

 

Обадете ни се на тел.: 052 808 801 или 0885 668 038, за да запазите час за посещение. ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ АКТУАЛНИТЕ НИ ПРОМОЦИИ И ОТСТЪПКИ > кликнете тук

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
  • Пресотерапия § Лимфен дренаж
    - Премахва “тежестта в краката” при разширени вени, отоци; против целулит. При задържане на течности
Menu