Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Лазерно подмладяване на лице и шия

Премахване на бръчки с диоден лазер

Благодарение на лазерното третиране е възможно да възвърнете самочувствието си – с по-младежки, свеж вид!

Лазерът изглажда някои много смущаващи признаци на остаряването – бръчките по челото, около очите, носа и устата. Намаляването на бръчките и фините линии с медицински лазер се прави за около половин час.

Процедурата Лазерно подмладяване не е нито опасна, нито болезнена – успоредно с лазера действа непрекъснато охлаждаща система, която допълнително предпазва епидермиса.

Най-новото поколение лазери, с което е оборудван „Лазер Клиник ПАРИЖ” във Варна може да направи реален „фейслифтинг” на кожата на лицето и деколтето, без да причини странични ефекти или дискомфорт.
Тази процедура е идеална за активните, делови дами!

“Подмладяването на кожата” чрез лазер

Лазерното подмладяване е цялостно решение, чийто ефект върху кожата се дължи на диодния лазер, въздействащ върху средния и дълбокия слой на дермата.

“Подмладяването на кожата” чрез лазер, както е кръстено от американците, които са големи почитатели на тази процедура, действа на няколко нива:

- Върху пигмента – като премахва кафявите петна, причинени от излагането на слънце (луничките) и следите от оцветяване от парфюм;
- Върху малките дилатирани кръвоносни съдове по лицето (розацея и еритроза). След третия сеанс тенът на лицето се уеднаквява, то става по-свежо, по-лъчезарно;
- Върху дермата – изглаждащият бръчките ефект на лазера се дължи най-вече на действието върху дермата.

 

Защо лазерът има подмладяващ ефект?

Как кожата се „самоподмладява” и бръчките се изглаждат?

В следствие третирането с лазера и термо ефекта му върху кожата, дермата усилва активността на клетките, предимно на фибробластите и това води до активното производство на изцяло нов колаген в кожата. Това постепенно и видимо изглажда съществуващите бръчки.

Всъщност е добре известно, че при създаване на “стимулация” дълбоко в кожата, се стимулира производството на колаген, което от своя страна води до стягане и подмладяване на кожата.

Тези резултати се потвърждават от кожни биопсии, които доказват няколко седмици след процедурата наличието на новообразуван слой по-дебел и по-плътен колаген.

>> Лазерно подмладяване против бръчки и петна:

Лазерното подмладяване (фото-подмладяване) е нежна и щадяща процедура, с която се заличават бръчки и кафяви петна, причинени от вредното въздействие на слънцето.

Процедурата трае до 30 минути и не изисква да променяте начина си на живот или да отсъствате от работа.

 

Лазерното подмладяване е идеално за лицето, гърдите, шията, ръцете и всички участъци където имате бръчки и/или лунички (пигментация) по кожата.

Благодарение на процедурата бръчките са намалени и по-невидими, а кожата е забележимо по-красива!

Резултатите от подмладяването на кожата с лазер се изразяват в подобряване на кожата в няколко аспекта:

- По-гладка повърхност, еластичност и тонус на кожата;
– Подобрение на вида и дори изчезване на малките бръчици;
– Овалът на лицето е по-стегнат, а по-здравият и свеж вид на кожата е налице!

Предимство на тази процедура е, че тя не изисква да отсъствате от работа или да нямате социални контакти.
Може да я направите буквално в обедната почивка, после да се върнете в офиса без червенини по лицето или раздразнение на кожата, така че никой няма да разбере, че сте правили нещо, с което да се разкрасите и подмладите.

Дори и кожата да реагира непосредствено след третирането с лазер, лесно може да прикриете това с лек грим.

Интензивността на лазера се коригира в зависимост от чувствителността на пациента.

Освен за лицето, техниката лазерно подмладяване  е подходяща и за зони, които са трудни за повлияване – шията и ръцете (за тези части  не съществуват много алтернативни методи за подмладяване..).

Това е много сигурен и добре контролиран метод за изглаждане на застаряващите ви набраздявания по лицето и шията.

Бръчките, пигментациите и други несъвършенства по кожата се повлияват силно от лазера и намаляват, а в много случаи могат да бъдат и напълно премахнати.

Подмладяването с лазер повлиява процеса на стареене на кожата и заличава различни дефекти на тена (лунички, пигментации, капилярчета / малки видими кръвоносни съдове).

Процесът на обновяване на колагена на кожата изисква известно време.

За нетърпеливите това може да изглежда бавно, но резултатите от процедурата са винаги налице, те са дълготрайни и образуването на колаген продължава за известно време дори след прекратяване на процедурите.

Колко процедури са необходими за постигането на резултат?

Процедурите за подмладяване с лазер трябва да се правят на всеки 15 дни до месец в течение на 2 месеца (общо 4 процедури), след което се препоръчва по една процедура месечно в продължение на още 2 месеца.
След това се прави поддържаща терапия според конкретните нужди, по собствена преценка.


Противопоказания за процедурата са:
бременност, хора с пейсмейкър и със силен слънчев загар / изразен тен на кожата.

ЦЕНА:

Лазерно подмладяване на лице, премахване на бръчки > Цена 140 лв.
Лазерно подмладяване на шия > 70 лв.

Обадете ни се на тел.: 052 808 801 или 0885 668 038, за да запазите час за посещение. ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Вижте актуалните ни промоции тук >>

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
  • Лазерно подмладяване на лице и шия
    Лазерно подмладяване на лице и шия
    Нехирургичен „фейслифтинг” на кожата на лицето и деколтето - изглажда бръчките по челото, около очите, носа и устата. За младежко самочувствие и сияйно излъчване!
  • Подмладяване с диоден лазер
    Подмладяване с диоден лазер
    Активира производството на изцяло нов колаген в кожата. Така постепенно и видимо изглажда съществуващите бръчки. Благодарение на процедурата бръчките са намалени и по-невидими, а кожата е забележимо по-красива!
Menu