Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Плазма терапия, богата на тромбоцити плазма (PRP терапия)

Какво представлява терапията с богата на тромбоцити плазма (PRP терапия)?

Плазма терапия, богата на тромбоцити плазма (PRP терапия) - Лазер Клиник Париж

Плазмената терапия, богата на тромбоцити, е нехирургична процедура, която използва лечебните способности на вашето тяло за стимулиране на възстановяването на младежката кожа и космените фоликули.

Това е естествено лечение, което използва тромбоцитите от вашата собствена кръв. Тези активирани тромбоцити отделят и освобождават най-малко 7 различни растежни фактора, които подобряват естествения процес на оздравяване на кожата и космените фоликули.

Какво представлява процедурата?

По време на лечение с PRP терапия, малко количество кръв се извлича от вас в стерилна епруветка по същия начин, както при стандартния кръвен тест. Епруветката се поставя в центрофуга и се центрофугира, за да се отделят плазмата и тромбоцитите от другите кръвни съставки. След няколко минути плазмата се инжектира повърхностно с много фини мезо игли на мястото, което ще се лекува – кожата на лицето или скалпа.

Производството на колаген, индуцирано от PRP (Platelet Rich Plasma), богатата на тромбоцити плазма, ще възстановява и озарява, подмладява и рехидратира кожата ви още след първата процедура.

 

Препоръчва се курс от 3-4 процедури, за да се видят пълните ефекти от тази новаторска техника, като след всяка процедура ще има подобрение на:

 • вида на кожата

 • тена

 • намаляване на пигментациите

 • изглаждане на неравностите и бръчките

 • тъмните кръгове под очите

 • белезите от акне

 • намаляване/спиране на косопада, растеж на нова коса

 • заличаване на стриите

 

КАКВИ ОБЛАСТИ могат да бъдат третирани с плазма (PRP)?

 

ЛИЦЕ 

Плазма терапия (PRP терапия) - Лазер Клиник Париж

 

Независимо дали искате да се изгладят бръчките “пачи крак” около очите, гневната бръчка на челото или провисването на кожата, PRP плазма терапията е ефективно лечение за възстановяване на младежкия вид на кожата ви.

Чрез насърчаване на естественото производство на колаген, това иновативно лечение за подмладяване на лицето осигурява многобройни анти-стареещи ползи, помагайки на кожата ви да изглежда по-гладка, сияйна и плътна.

 

Подмладяване на околоочен контур

Плазма терапията е изключително подходяща за отстраняване на бръчките в деликатната зона около очите, тъй като не предизвиква подпухване, а по естествен път възвръща еластичността, изглажда релефа и регенерира кожата, там, където бръчките се появяват първи с напредването на възрастта.

 

 ЛЕЧЕНИЕ НА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ С ПЛАЗМА ТЕРАПИЯ

 

 

ЛЕЧЕНИЕ НА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ

 

Плазма терапията (PRP ) е отличен, нетравматичен и много ефикасен метод за лечение на белези от акне по лицето.

Обикновено след излекуването на акне, по лицето остават неравности и несъвършенства, които могат да бъдат остранени с по-инвазивни методи като CO2 лазер (изискващ възстановителен период). Най-добрата атравматична алтернатива за премахването на белезите от акне е PRP плазма терапията, богата на тромбоцити.

 

ТЯЛО

Лечение/заличаване на стрии с Плазма терапия, богата на тромбоцити плазма (PRP терапия) - Лазер Клиник Париж

 

 

Използвайки плазма (PRP), можем да лекуваме стрии, целулит и белези по тялото. Чрез стимулиране и ускоряване на естествения лечебен процес на тялото, кожата се подмладява и стяга с PRP терапия.

 

 

СКАЛП

Плазма терапия, богата на тромбоцити плазма (PRP терапия) за лечение на косопад / алопеция при мъже и жени

PRP терапията ефикасно решение при лечение на оплешивяване и загуба на коса – проблем, често срещан както при мъжете, така и при жените. Лечението с плазма, богата на тромбоцити  (PRP) включва използването на естествените фактори на растежа в собствената кръв и повторното им въвеждане в скалпа, за да се “хранят” космените фоликули. Тази чудесна, минимално инвазивна процедура насърчава здравословния растеж на косата, за да ви даде по-пълна и по-гъста коса.

Плазма терапия, богата на тромбоцити плазма (PRP терапия) - Лазер Клиник Париж

 

Плазма, богата на тромбоцити  (PRP) – Често задавани въпроси

Плазма терапия, богата на тромбоцити плазма (PRP терапия)platlet-rich-plasma-PRP-therapy

За кого е подходяща терапията?

За пациенти от всички възрастови групи при лечение на белези от акне, косопад и стрии. За подмладяване и биоревитализация – за пациенти от 30 до 65+ г.

Боли ли?

Не, микро убожданията с изключително фини мезо игли не болят. Но ако е необходимо, може да се използва крем за локална анестезия, който ще обезболи изцяло лицето.

Колко процедури са необходими и колко често?

Преценката е индивидуална, но повечето хора се нуждаят от 2-4 процедури. След всяка процедура има забележимо подобрение.   Между процедурите се препоръчва интервал от 4 седмици.   Няма ограничение за общия брой процедури. Лекарят ще определи подходящия за вас  протокол за лечение според състоянието на кожата / скалпа.

Какви резултати мога да очаквам от лечението на PRP?

Подобряване на текстурата и тонуса на кожата се забелязва в рамките на две-три седмици.

Пълната регенерация на колагена отнема до 3 месеца.

Намаляването на косопада е забележимо в рамките на 8 седмици. Пълно възстановяване на косата се наблюдава 3-6 месеца след последната терапия.

Има ли възможни странични ефекти на PRP подмладяването на лицето?

Минимално подуване и зачервяване са възможни в рамките на 12-24 часа.

Колко дълго продължават резултатите?

Резултатите от лечението варират, но при повечето пациенти резултатите продължават до 24 месеца.   Поддръжащи процедури (на всеки 3-6 месеца) ще запазят постигнатите резултати.

 

Можете да запазите час за консултация на тел. 0885 668 038.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Прочетете още:

БИОРЕГЕНЕРАЦИЯ – Техника “КЛЕОПАТРА”

Автоложна плазма богата на тромбоцити

Персонализиран БИОФИЛЪР = 100% натурални резултати!

Плазма душ | Plasma Shower от PlasMeDerm + Мезотерапия без игли

 

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
 • Плазма (PRP) терапия
  Най-естествената, безопасна, ефективна биостимулираща естетична процедура за подмладяване на лице и ревитализация на кожата!
 • Плазма (PRP) терапия
  Най-естествената, безопасна, ефективна биостимулираща естетична процедура за подмладяване на лице и ревитализация на кожата!
 • Плазма (PRP) терапия
  Изключителна ефикасност при лечението на акне и белези от акне
 • Плазма (PRP) терапия
 • Плазма (PRP) терапия
Menu