Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Персонализиран БИОФИЛЪР – ПЛАЗМА ТЕРАПИЯ = 100% натурални резултати!

Тъканна регенерация чрез биостимулация на стволови клетки*.

Забавя стареенето.

НЕ позволява връщане на дълбочината на бръчките в изходен вид.

Подходящ за запълване на т.нар. долина на сълзите, назолабиалните гънки и областта на скулите.

 

АА-ТR/Bio Filler Биофилър възстановява загубения обем на собствената подкожната мастна тъкан, като пресъздава предишния релеф на лицето, който с годините се променя.

Персонализиран БИОФИЛЪР - ПЛАЗМА ТЕРАПИЯ = 100% натурални резултати! Тъканна регенерация чрез биостимулация на стволови клетки. Д-Р МАРИЯ ТОНЧЕВА

 

АА-ТR/Bio Filler Биофилър формира нови клетки, тъкани, колаген и кръвоносна мрежа. Стимулира фиброгенезата и синтеза на собствена хиалуронова киселина.

 

Най-безрисковият метод в естетичната медицина!

Хиперкорекцията и отоците са изключени при АА-ТR/Bio Filler Биофилъра.

 

Най-търсената процедура в Лондон – Плазма терапията (PRP PLASMO theraphy) -регенеративен метод със собствена кръвна плазма, е вече достъпен и във Варна!

 

Д-р Мария Тончева усъвършенства Плазма терапията и патентова метода „Ускорена автоложна тъканна регенерация” (Accelerated Autologous Tissue Regeneration -  АА-ТR/Bio Filler) съчетаващ възможностите за биостимулация на стволовите клетки чрез растежни фактори, съдържащи се в тромбоцитите (Platelet Rich PlasmaPRP), и фибрин (Platelet-Rich Fibrin PRF).


В ролята на Биофилър те възстановяват обема на мастната тъкан на лицето. Именно това вече е революция!

 

В Лондон терапията АА-ТR/Bio Filler като алтернатива на хиалуроновите филъри вече е мейнстрийм. Макар да действа като волюмайзър, основният плюс на PRP Плазма терапията е забавяне на стареенето.

 

Разликата между PRP и PRF?

И двата материала – тромбоцити и фибрин, се извличат от собствената кръв. Различни са техниката на центрофугиране и използваните епруветки. Фибриновите нишки при PRF са нещо като биологично 3D скеле, към което се прикрепват  тромбоцитите. При активирането си те постепенно отделят растежните фактори, отговорни за стимулацията на стволовите клетки.

 

Следва формиране на нови клетки, тъкани, колаген и кръвоносна мрежа. Създадената структура възстановява загубения обем на подкожната мастна тъкан.

 

Именно подобрената микроциркулация и храненето на кожата са в основата на дълготрайното подмладяване от терапията АА-ТR/Bio Filler.

 

Новосформираното 3D „скеле“ при АА-ТR/Bio Filler стимулира регенерацията и възстановява обема на собствена мастна тъкан, като пресъздава предишния релеф на лицето, който с годините се е променял.

 

Плътността на желеподобната консистенция e подходяща за запълване на т.нар. долина на сълзите, назолабиалните гънки и областта на скулите.

 

За разлика от класическата хиалуронова киселина, която се резорбира с времето, биофилърът от  собствената плазма надгражда и оформя.

 

Поставя се като обикновените филъри – с игла или през специална гъвкава канюла.

 

Персонализираните биофилъри , както ги нарича д-р Тончева, са от собствената ви кръв и са безкраен неизползван фонтан на младост.

 

Ефектът им е двоен. Освен че запълват гънките и хлътванията, забавят процеса на стареене, като форсират фиброгенезата и синтеза на собствена хиалуронова киселина.

 

Така тъканите сами се възстановяват по естествен начин и качеството на кожата се подобрява. Тя изглежда стегната, свежа, плътна и хидратирана.

 

За да се разгърне напълно действието на биофилъра, трябва време, тъй като това е регенеративен процес. Хиалуроновите филъри имат моментален ефект.

 

След разграждането му, подобрената тъканна структура на мястото на инжектиране НЕ позволява връщане на дълбочината на бръчките в изходен вид.

 

Безопасна ли е процедурата?

 

Това е най-безрисковият метод в естетичната медицина! Няма несъвместимост със собствената кръв, идеално се възприема от организма, не предизвиква странични реакции и не мигрира.
Подходящ е за хора, страдащи от алергия, с много чувствителна, фотоувредена или със сивкав тен кожа, както и за пушачи.

 

ВИНАГИ НАТУРАЛЕН РЕЗУЛТАТ. ХИПЕРКОРЕКЦИЯТА И ОТОЦИТЕ СА ИЗКЛЮЧЕНИ.

 

При обичайната контурна пластика мнозина се опасяват от ефекта лице като възглавница. Без бръчки и изпълнено до краен предел, то не изглежда добре.

 

Това не може да се случи при биофилърите. Тъй като те на 100% се възприемат от кожата, резултатът от тях винаги е натурален. Хиперкорекцията и отоците са изключени.

 

Да вземем околоочната зона.

Хиалуроновата киселина има свойството да свързва и да удържа водните молекули. Ако се използва класически филър, областта изглежда деформирана за ден-два, докато се постигне правилното водно равновесие. При кръвните пълнители се наблюдават и по-малко синини. Пациентът е социално активен след процедурата, която отнема не повече от час.

 

 

Ефектът моментален ли е?

 

Също като другите видове контурна пластика биофилърите запълват бръчките моментално.

След като течната компонента на плазмата се резорбира, първоначалният обем намалява, но 3-4 седмици по-късно се наблюдава лифтинг и стягане на контура на лицето, като постепенно се запълват и хлътналите зони.

 

Необходими са 3 сесии с интервал от 4 седмици.

 

Резултатите са забележими още след втората седмица, но най-добри са след третия месец.

Ефектът продължава около година и половина. Тъй като процедурата е суперестествена, може да се комбинира с други филъри и анти-ейдж методи. Детайлите зависят от индивидуалния план, който състави за вас лекарят.

 

За щастие, не само в Лондон, но и във Варна методът АА-ТR/Bio Filler е вече достъпен. Така пациентите имат достъп до най-съвременните възможности на естетичната медицина.

 

 

Може да запишете час за консултация на тел. 0885 668 038.

Очакваме ви в Лазер Клиник Париж!

 

* Автор: Д-р Мария Тончева, MD по естетична медицина от университета в Ница, Дерматолог и международен трейнър по миниинвазивни естетични методи.

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
  • Персонализиран БИОФИЛЪР
    Дълготрайно подмладяване чрез тъканна регенерация § биостимулация. НЕ позволява връщане на дълбочината на бръчките в изходен вид! Натурални резултати - без хиперкорекция и отоци. Всички зони на лице + шия в една процедура.
Menu