Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Нефертити неоперативен лифтинг на шия с ботокс (ботулинов токсин)

 

Младо лице + млада шия  = Младежко излъчване

 

Често повечето ни усилия са насочени към подмладяване на лицето и стремейски се да постигнем стегнат овал и лифтинг, забравяме за деликатната зона на шията.

За съжаление, контрастът между обгриженото лице и пренебрегваната шия, моментално издава истинската ни възраст.

 

Съществуват няколко анти-ейдж протокола, които поотделно или в комбинация, ще изгладят бръчките на шията, ще стегнат кожата и ще я направят еластична, плътна и жизнена:

 

 

Нефертити неоперативен лифтинг на шия с ботокс (ботулинов токсин) - Лазер Клиник ПАРИЖ

Това не само стяга и лифтира лицето без скалпел, но също заглажда появилите се линии / бръчки на шията, правейки ги по-малко забележими.

Процедурата е кратка – около 10 – 15 минути.

 

Колко дълго траят резултатите?

Ще видите забележително подобрение на визията на вашата шия до 2 седмици след процедурата.  Промяната във външния ви вид ще е категорично положителна, без околните да разбират на какво тя се дължи.

За да поддържате резултата, се препоръчва извършването на нова процедура на всеки 6-8 месеца (според индивидуалните особености, характеристиките на вашата мускулатура, метаболизъм ..).

 

Какво трябва да правите след процедурата?

Повечето хора са в състояние да продължат с нормалните си дейности.

 

В някои случаи се появяват леки зачервявания, леки следи от убожданията, евентуално незначително подуване, което трябва да отмине в рамките на един час.

Чуствителността в зоната, ако се появи такава,  трябва да се уталожи в рамките на 48 часа.
Препоръчва се да не слагате грим в продължение на 12 часа след процедурата. Да не се употребява алкохол или да няма физически упражнения в продължение на 24 часа. Да не се излагате на пряка слънчева светлина или силна топлина (напр. сауна, парна баня) в рамките на няколко дни.

Не трябва да се масажират и натискат инжектираните места.
Препоръчва се в първите 2 – 3 часа да се засили движението на мускулите, като се свиват и разпускат. Това помага за по-равномерното и цялостно разпределение на продукта в инжектирания мускул.
През първите 4 часа не бива да се лежи, тъй като е възможно ботулиновият токсин да премине в друга група мускули, поради свойството си дифузия.

 

 

Още решения за подмладяване на деликатната зона на шията:

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
  • Нефертити неоперативен лифтинг на шия
    Повдига контура на лицето, стяга и изглажда шията без скалпел! В рамките на минути, процедурата възвръща по елегантен начин гладката кожа и изглажда бръчките в тази изключително деликатна зона.
Menu