Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Хиалуронов филър ART FILLER® by FILLMED | FILORGA Lab Paris – НОВИЯТ ЗЛАТЕН СТАНДАРТ

Намерено е трайно решение за бръчки

Френският лидер в естетичната медицина FilMed (Filorga Lab) утвърждава нов „Златен стандарт”:

ART Filler – нова генерация филъри с хиалуронова киселина за максимална издръжливост и безупречна безопасност дори след 18 месеца

 Филър Art filler Fillmed | Filorga - Лазер Клиник ПАРИЖ

Превъзходна ефективност: Резултатите са видими дори след 18 месеца

Безупречна безопасност: Без риск от усложнения дори след 18 месеца

Биостимулация на дермиса: Доказано индуцира образуването на нов колаген,което в дългосрочен план подобрява качеството на кожата

Продуктова линия: 4 продукта, адаптирани за всяка зона на инжектиране

Луксозна визия: Ергономична спринцовка с по-голям обем (1,2 мл)

Комфорт на инжектиране: Добавен лидокаин (0,3%), прави манипулацията напълно неболезнена

Бръчките

Корекция на бръчки с Art Filler Fillmed Filorga - Лазер Клиник ПАРИЖБръчките са първите външни признаци на стареене­то… и са основният естетически проблем, който всяка жена открива в огледалото.   Според медицинската класификация бръчките се различават по дълбочина (скала от 0 до 5) и зона на разположение, както и по водещите причини, довели до появата им. Освен в различните зони на лицето бръчки откриваме по шията, деколтето и гърба на ръцете.

В интерес на истината бръчките са най-честата причина да се замислим за специализана антиейдж терапия. Това обяснява огромното разнообразие от професионални и медицински решения и козметични продукти на светов­ния козметичен пазар. Сред медицинските решения най-често средство на избор за премахването на бръчките е запълването им с филър от хиалуронова киселина (ХК).

За да се прецени обективно кой е най-добрият продукт, не е достатъчно мнението само на лекарите и преценката на пациентите, защото тя винаги е субективна. Категорични и безпристрастни са само резулта­тите от незвисимо клинично проучване, което много малко фирми, производители на филъри от ХК, провеждат обектив­но.

За първи път в историята на естетичната медицина има продукт, който влиза на пазара след документирано 18-месеч­но независимо клинично проучване, което надхвърля всички познати досега стандарти за дизайн и методи за оцeнка на резултатите: двойна система за оценка (GAIS и Lemperle), комбинирано с 2 вида обективни инструментални измерва­ния: профилометрия и високо-честотен ултразвук.

Резултатите категорично доказват превъзходството на ART FILLER пред всички известни досега филъри и дават катего­рично основание да се твърди, че има нов „Златен стандарт“ във филърите, и това е новият ART FILLER на Лаборатории „FillMed“ (Filorga):

- Превъзходство в продължителността на ефекта в сравне­ние с най-разпространените на пазара филъри: резултатите са видими дори 18 месеца след инжектиране;

- Доказана биостимулация на дермиса: Стимулира произ­водството на колаген и еластин в дермата, в допълнение на коригиращия потенциал на уникалния TRI HYAL гел, което в дългосрочен план подобрява качеството на кожата. Производ­ството на колаген продължава през целия период на ефекта и доказва ненадминатата степен на интеграция на ART FILLER с околната тъкан.

- Превъзходна безопасност: не се намират признаци на усложнения дори 18 месеца след инжектиране на ART FILLER.

ART FILLER се представя от 4 продукта, разработени от водещи световни експерти в инжекционните техники, специфични за различните зони на лицето и различните индикации: фини линии, устни, универсален и обем.

 

Цени и индикации Филър Art Filler range Fillmed Laser-Clinic-Paris

ART FILLER се отличава с нежна, леко моделираща се текстура, перфектно съвместими за всяка зона на лицето, благодарение на оптимизирана структура позволява много нежно моделиране, подхождайки с медицинска артистичност към индивидуалността и красотата на всяка жена!

 

 

    ART FILLER - FILLMED - Лазер Клиник ПАРИЖ

 

Може да запишете час за посещение на тел. 0885 668 038

 

ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА ART FILLER

Биостимулация на дермиса: Единственият филър, който индуцира образуването на нов колаген, което в дългосрочен план подобрява качеството на кожата

Продуктова линия: Четири плътности, адаптирани за всяка зона на инжектиране (ART FILLER® FINE LINES, UNIVERSAL, LIPS, VOLUME)

Комфорт на инжектиране: Добавен лидокаин (0,3%) прави манипулацията напълно неболезнена

Fillmed-Art-Filler-FINE-LINES - Лазер Клиник ПАРИЖ
 Fillmed-Art-Filler-LIPS- Лазер Клиник ПАРИЖ
fillmed-Art-Filler-UNIVERSAL-Лазер Клиник ПАРИЖ
 Fillmed-Art-Filler-VOLUME-Лазер Клиник ПАРИЖ

 

 

Фини бръчки и линии: Откриваме ги най-често около очите, устата и челото в почти всяко лице след 25 г. Известно е, че те се формират при нарушена еластич­ност и дехидратация на кожата в съчетание с високата степен на движение в тези зони.

Факт е, че традиционно за решаването на този проблем най-често се предлага мускулна релаксация чрез ботулинов токсин. Той ефективно блокира движението на лицевите мускули и мимиката за 4 – 6 месеца, но не решава структурните проблеми на кожата, свързани с нейното стареене: дехидратация, намалена еластичност и изтъняване.

Истинската антиейдж терапия изисква комплексно въздействие за овладяване и забавяне на дегенератив­ните процеси във всички слоеве на кожата.

 

ПРОТОКОЛ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ В 3 СТЪПКИ

Медицинският протокол, даващ сигурност и гаранция за естествени и дълготрайни резултати, включва 3 стъпки: пилинг Time Peel, мезотерапия с NCTF® и ART Filler Fine Lines®.

Протокол за подмладяване в 3 стъпки сArt-filler-peeling-NCTF - Лазер Клиник ПАРИЖ

Пилинг:

Новата генерация пилинги на Filorga Lab, освен че отстраняват роговия слой, благодарение на комплекс от антиейдж съставки с органичен произход, подпомагат метаболитните процеси във фибробласти­те – клетки в кожата, които произвеждат хиалуронова киселина, колаген и еластин. Така кожата се уплътня­ва и става по-сочна, свежа и бляскава. Всичко това без нежелани странични действия, като зачервяване, лющене и повишена фоточувствителност. Може да се прилага целогодишно.
Още инфо >> тук

Мезотерапия:

Метод, чрез който в кожата се въвеждат вещества, които стимулират дейността на клетките. Успехът му зависи от техниката на въвеждане и качествата на продукта. В естетичната мезотерапия утвърденият „Златен стандарт“ е продуктът NCTF ® New Cellular Treatment Factor, патентована формула с 59 съставки с органичен произход: NCTF® e всепризнат с ненадминатата си ефектив­ност и безупречен профил на безопасност. Единствено при приложение на NCTF 135 само за 24 часа се постига 135% увеличение на броя на фибробластите. Резултатите за кожата са впечатляващи: намаляване на бръчките със 72%, увеличена хидратация със 132%, а на блясъка със 144%. Присъствието на антиоксидант в полиревитализиращия коктейл осигурява повишена защита на клетките срещу свободните радикали с 90%.
Още инфо >> тук

Art Filler:

Последна генерация филър с хиалуронова киселина, произведен по революционна TRI–HYAL технология. Единственият филър, който разполага с документирано 18-месечно, сравнително независимо клинично проучване, открояващо комбинацията от: продължителен ефект, превъзходна безопасност и доказана биостимулация на дермиса: Стимулира производството на колаген и еластин в дермата в допълнение на коригиращия си потенциал, което в дългосрочен план подобрява качеството на кожата.

Производството на колаген продължава през целия период на ефекта. Тези характеристики дават категорично основание да се твърди, че има нов „Златен стандарт“ във филърите: ART FILLER на FILORGA Lab.

Всеки един от методите може да се прилага самосто­ятелно, но комбинирани заедно, потенцират действие­то си и водят до дълготрайни и много естествени резултати, подчертаващи индивидуалността и красотата на всяко лице във всяка възраст. А запазването на индивидуалността е новото „Черно“ в естетичната медицина!

Филъри с хиалуронова киселина ART FILLER - FILLMED - FILORGA PARIS - Лазер Клиник ПАРИЖ

Д-Р ЛЮДМИЛ ПЕЕВ:

„ИДЕАЛНИЯТ ХИАЛУРОНОВ ФИЛЪР СЪЩЕСТВУВА“

Филър с хиалуронова киселина Art Fller by Fillmed Filorga Paris - Лазер Клиник ПАРИЖ

 

-  Двойна система за оценка (GAIS и Lemperle), комбинирано с 2 вида обективни инструментални измервания: профилометрия и високочестотен ултразвук. ART Filler е подложен на сравнително проучване с продукти на известните брандове Juvеderm и Teosyal. Prof. Dr. Patrick Trevidic, пластичен хирург от Франция е координатор на сравнителното проучване, двойно сляпо клинично проучване, в което участват 63 пациента (мъже и жени).

Инжектирани са две зони:

- Назолабиални бръчки и „пачи крак“ с ART Filler Universal за назолабиални бръчки (Grade 3&4) и ART Filler Fine Lines за „пачи крак“ (Grade2), сравнени с Juvederm Ultra 3 (Allergan) и съответно First Lines Pure Sense (Teoxane). Проучването е двойно сляпо, т.е. лекарят инжектира половината лице с ART Filler, а другата половина със сравнителния продукт. Продуктите не са обозначени с имена, а са кодирани и само независимият център GREDECO декодира. Критериите, които се сравняват са задържане на резултата и поява на нежелани реакции, а резултатите се оценяват от независим център GREDECO.

Проведеното проучване доказа:

 • ART Filler стимулира производството на колаген и еластин в дермата, в допълнение към коригиращия потенциал на уникалния TRI HYAL гел.
 • ART Filler се отличи и с изключителна степен на интеграция на околната тъкан, което дава естествен и много елегантен резултат.
 • Задържането на ефекта над 18 месеца, без риск от грануломни възли и стимулиране образуването на собствен колаген, дават категорично основание да се твърди, че ART Filler отговаря на всички критерии за „Идеален филър“ и нов „Златен стандарт“ във филърите с хиалуронова киселина.

 ART FILLER Fillmed - Хиалуронови филъри - Отлично качество и цена

 

ART Filler е абсолютна иновация в естетичната дерматология, достъпна за всеки, който държи на високото качество.

 

 

4 ЕСЕНЦИАЛНИ ПРОДУКТА, АДАПТИРАНИ ЗА ВСЯКА ЗОНА НА ИНЖЕКТИРАНЕ

ART FILLER се представя от 4 продукта, разработени от колектив от водещи световни експерти в инжекционните техники, специфични за различните зони на лицето и различните индикации: фини линии, устни, универсален обем.
ART FILLER VOLUME: 1.2 ml – Високо волюмизираща текстура, с оптимизиран скулптуриращ потенциал, включваща и свободна хиалуронова киселина за подобрена гладкост и естествени резултати

ART FILLER FINE LINES: 1 ml– Единственият продукт на пазара, за финни линии, съдържащ лидокаин и дозировка 20 mg/ml, с резултати видими дори на 12-я месец

ART FILLER UNIVERSAL: 1.2 ml- Mулти функционален гел със запълващ потенциал и текстура, лесна за оформяне и моделиране, който може да се използва и за лек обем на устни, с доказана ефективност дори след 12 месеца

ART FILLER LIPS: 1 ml- Лесна за оформяне текстура, невероятен обем, специално рaзработен за спецификата на областта, в която се поставя – слива се плавно с мобилността и движенията на устните.

 

За FILLMED | Laboratoires Filorga Paris

„Повече от 30 години Laboratoires Filorga предлага специализирани решения за борба със стареенето на кожата.

Днес Filorga e водещ доставчик на решения против стареене както за медицинската професия, така и за общите потребители.

Filorga се гордее с предоставянето на авангардни нехирургични решения против стареене, които включват хиалуронови пълнители, полиревитализиращи инжекции (мезотерапия NCTF®), пилинги и фотостимулация (LED).

Знаем, че най-добрите резултати зависят от високоефективните процедури, които свързват правилните продукти с правилните техники: това е нашата ключова сила.

Нашите продукти са от световна класа, разработени от научен комитет от международно известни експерти (лекари, фармацевти, биолози, козметолози).

Нашите продукти за естетична медицина в момента се продават на шестдесет пазара по целия свят. ”

Дидие ТАБАРИ, президент на Laboratoires Filorga

 

Fillmed-stand

 

 Прочетете още:

Хиалуронови филъри за лице и устни

Моделиране на устни (хиалуронови филъри за устни)

TEOSYAL RHA – Динамични филъри

MD Кодове – моделиране средна част на лице с Juvéderm Voluma®

Мезотерапия Juvéderm VOLITE

Мезотерапия Filorga NCTF 135 / NCTF 135HA

Мезотерапия TEOSYAL REDENSITY [I]

 

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
 • ART FILLER® от FillMed | Filorga lab Paris
  Eксклузивна колекция филъри хиалуронова киселина за изглаждане на повърхностни до дълбоки бръчки, оформяне на устните и създаване или възстановяване на загубения обем и контурите на лицето.
 • ART FILLER®
  Нова генерация филъри с хиалуронова киселина за максимална издръжливост и безупречна безопасност дори след 18 месеца
 • ART FILLER® – НОВИЯТ ЗЛАТЕН СТАНДАРТ
  Технологична революция в създаването на нова генерация филъри по TRI-HYAL технология: комбинация на 3 вида хиалуронова киселина с различни дължини на веригите, с изключителни характеристики: пластичност, скулптиране и обем.
Menu