Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

made-in-switzerland-label

Цялостен Биолифтинг с “КЛЕТЪЧНА МАТРИЦА” – 1 епруветка, много решения

* Произведено в Швейцария*

Плазма, богата на тромбоцити + 40 мг Хиалуронова киселина

= 5 in 1 > В една процедура съчетаваме плазмолифтинг с еквивалента хиалуронова киселина от 4 мезотерапии, като цената е с -45% по-ниска от цената на 5 отделни процедури

PRP-HA Cellurar Matrix е предназначен за подмладяване в 1 процедура на цялото лице – чело, околоочен контур, назолабиални, марионетни и “бар код” бръчки, брадичка, шия, деколте.
В една процедура обхващаме всички зони, нуждаещи се от лифтинг и анти-ейдж грижа!

Процедурата пести време, пари, обхваща всички зони с видими признаци на стареене и дава несравними резултати в дългосрочна перспектива. Тя е инвестиция в лицето ви и “спирачка” в процеса и начина, по който остаряваме през следващите 10 и повече години.

Как действа?

Растежните фактори в плазмата стимулират пролиферацията на стволови клетки и съответно възстановяват по естествен начин вашите собствени тъкани, изграждат нова мрежа на кръвоснабдяване и могат да възстановят загубените мастни тъкани в лицето, които се “стопяват” с времето.

Процесът на биорегенерация е напълно естествен, продължава във времето и не позволява връщането на дълбочината на бръчките в изходен вариант (какъвто е преди започването на процедурите).

Плазмата и несвързано кръстосаният хиалурон, който се съдържа в епруветката, не променят обемите и чертите на лицето ви, НЕ ВОДЯТ ДО ХИПЕРКОРЕКЦИЯ!

Вие сте си вие, но “стрелките на часовника на остаряването се връщат назад”. Изглеждате по-млади, поддържани, естествено красиви и освежени.

Процедурата работи във времето, за да бъдат кожата ви и лицето ви по-красиви и по-красиви!

Клетъчна матрица за подмладяване - Cellular Matrix - Плазма PRP с хиалуронова киселина

Подмладяването с “Клетъчна матрица”, съдържаща PRP плазма (богата на тромбоцити) и хиалурон, не е подходящо единствено и само за хора, които са нетърпеливи.

Тя е инвестиция в бъдещето на вашата красота и младост – изисква търпение, за да може вашият собствен организъм да извърши всички биорегенериращи процеси.

 

За разлика от стандартните хиалуронови филъри, където с хиалуронов пълнител запълваме бръчките и резултатът е видим дори веднага след процедурата, при “Клетърната матрица” с плазма и хиалурон нещата се случват постепенно.

 

 

Нужно е време, за да може растежните фактори и стволовите клетки да свършат своята работа по “подмладяването”. Като пример – 28 дни са минимумът, необходим при млад човек, за да може да формира организмът нов колаген.

Процедурата води до подобряване на хидратацията и качеството на кожата, изравнява тена и  структурата и е изключително подходяща за увредена кожа с белези от акне. Чудесно се комбинира с  лазерни процедури или химически пилинг.

Клетъчната матрица CELLULAR MATRIX осигурява синергичното действие на плазма, богата на тромбоцити и хиалуронова киселина.

При дерматологични индикации, Cellular Matrix комбинира хидратиращия ефект на Хиалуроновата киселинабиополимер със стимулиращите свойства на растежните фактори, осигурени от автоложната тромбоцитна плазма (PRP).

Докато хиалуроновата киселина действа като дермален заместител, плазмата (PRP) стимулира регенерацията на клетките.

Триизмерното скеле бързо се колонизира от фибробласти*, които образуват компоненти на извънклетъчния матрикс и благоприятстват възстановяването на кожната тъкан.

*Фибробластите са клетките, които произвеждат структурни протеини като колаген и еластин, както и хиалуронова киселина и гликопротеини; те участват пряко в зарастването на рани.

Cellurar Matrix – Kit – “Клетъчната матрица” е  предназначена за цялостно подмладяване (биолифтинг), хидратация на дехидратирана кожа и заличаване на фини и дълбоки бръчки, премахване на тъмни кръгове, лечение на белези от акне, както и алопеция (косопад) при жени и мъже. Ето как става това:

plasma-action

 

Как протича процедурата?

Cellurar Matrix - Kit - "Клетъчната матрица"Епруветката се приготвя непосредствено преди употреба с една стъпка в стерилна, затворена система.

Взима се кръв от вената (колкото за стандартно кръвно изследване), след което епруветката, съдържаща 2ml натурална, неомрежена, ферментирала ХК (1,550 kDa) при концентрация от 20 мг / мл (40 мг общо), се центруфугира в специална центруфуга.

Сепариращият гел разделя богата на тромбоцити плазма и хиалурона от останалите компоненти.

В резултат са осигурени 4 ml от комбинацията PRP-HA  в затворена система с едно движение, от 4 мл автоложна кръв, която се инжектира в желаните зони.

Предимства на “Клетъчната матрица” (PRP-HA) пред стандартната “нативна плазма” терапия (А-PRP):

  • Незабавно се образува подходяща за клетките мрежа от хиалуронова киселина, в която са разпръснати тромбоцитите.
  • PRP-HA има значително по-висок вискозитет от A-PRP (“нативна плазма”, богата на тромбоцити, използвана при стандартната PRP терапия).
  • “Подмладяващият коктейл” има потенциал за увеличаване на времето за задържане и освобождаване на растежни фактори, т.е. удължава се процесът на подмладяване.
  • Има положително влияние върху клетъчната миграция и диференциация (клетъчно делене).

 

Колко процедури са необходими?

Дори и една процедура има забележителен подмладяващ ефект, но препоръчителната схема на лечение за оптимални резултати е до 3 инжекции, веднъж месечно.

 

ЦЕНА:

Цялостен Биолифтинг с “Клетъчната матрица” (Плазма PRP + 40 мг Хиалуронова киселина) – 700 лв.

3 процедури – Цялостен Биолифтинг с “Клетъчната матрица” (Плазма PRP + 40 мг Хиалуронова киселина) – 1890 лв.

 

Процедурата се извършва с фармацевтичен клас стъклени епруветки, произведени в Швейцария в съответствие с ISO 11607.

 

Още за ….:
A-PRP БИОЛОГИЯ

Биология A-PRPA-PRP

Тромбоцитите са ключови участници в механизмите на възстановяване на твърдата и мека тъкан.

Те осигуряват жизнено важните растежни фактори (FGF, PDGF, TGF-ß , EGF, VEGF, IGF), включени в:

• Миграцията, диференцирането и пролиферацията на стволовите клетки.
• Стимулирането на клетки, като фибробласти и ендотелни клетки, които индуцират образуването на нов екстрацелуларен матрикс и нео-васкуларизация.

Плазмата съдържа множество фактори, които са много важни за оцеляването на клетките, като хранителни съставки, витамини, хормони, електролити и протеини.

Сред плазмените протеини са важните за коагулационния процес молекули и генерирането на фибриновия полимер, които ще служат като основа за миграцията, диференцирането и пролиферацията на клетките.

ФОРМИРАНЕ НА ГЕЛ

Под действието на тромбиновия ензим разтворените в плазмата молекули на фибриногена се превръщат в мономери на фибрина, които полимеризират помежду си и образуват триизмерна мрежа.

Факторите за растеж на фибробластите

Факторите за растеж на фибробластите (Fibroblast Growth Factors – FGF) са група от протеини, които участват в множество процеси и са решаващи за нормалното развитие. При хората са идентифицирани 22 различни вида фактори за растеж на фибробластите.

Някои от факторите за растеж на фибробластите участват пряко в заздравяването на рани.
FGF1 и FGF2 например стимулират образуването на нови кръвоносни съдове и съзряването на нови фибробласти от стволови клетки. С помощта на тези нови фибробласти се изграждат новите тъкани, които запълват прорезите на раната. FGF7 и FGF10 стимулират образуването на епителни клетки и създаването на нов епидермис.

Публикацията Fibroblast Growth Factors: Biology, Function, and Application for Tissue Regeneration разкрива още за биологията, функцията и ползите от използването на Фактори за растеж на фибробластите. В последните години с помощта на тъканно инженерство могат да бъдат регенерирани увредени тъкани. Факторите за растеж на фибробластите са ключови компоненти в тъканното инженерство.

 

Можете да запазите час за посещение на тел. 0885 668 038.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Прочетете още:

Персонализиран БИОФИЛЪР = 100% натурални резултати!

Плазма терапия, богата на тромбоцити плазма (PRP терапия) | “Нативна плазма”

Автоложна плазма богата на тромбоцити

Плазма душ | Plasma Shower от PlasMeDerm + Мезотерапия без игли

 

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
  • Full-Face-BioLifting - Cellular Matrix
    1 епруветка, много решения! 5 in 1 >> Плазма, богата на тромбоцити + 40 мг Хиалуронова киселина > Подмладяване в 1 процедура на цялото лице, шия и деколте. С несравними резултати. Пести време и пари.
  • Цялостен Биолифтинг "КЛЕТЪЧНА МАТРИЦА"
    Биорегенерация на вашите собствени тъкани благодарение на растежните фактори и стимулация на стволови клетки. Заличава фини и дълбоки бръчки, премахва тъмните кръгове, белезите от акне. Лекува алопеция (косопад) при жени и мъже.
Menu