Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Биорегенерация – Техника “КЛЕОПАТРА” | Cleopatra Technique

Търсенето на естетични процедури за подмладяване на лицето се превърна в една от най-бързо развиващите се индустрии в света. Способността да се осигурят видими и трайни резултати без хирургична намеса е водещата тенденция днес в анти-ейдж естетиката.

Техниката „Клеопатра” дава идеални и натурални резултати „без скалпел”. Запазвайки автентичността на лицето, без да променя чертите ви, тя ви гарантира освежено, естествено и по-младо лице, без добавяне на изкуствени обеми, които да променят драстично начина, по който изглеждате.

 

За процедурата се използват специални епруветки и специален протокол за извличане на плазма, изобретени от френския проф. Шукрун и  доусъвършенствани и патентовани от гръцката проф. Клеопатра Накопулос, водещ експерт по лицева естетика.

Извлечената плазма се инжектира посредством набор от техники в различните области на лицето, шията, деколтето. Инжектирането на автоложна плазма е напълно безопасно и изключва алергична реакция.

Тромбоцитният богат фибрин (PRF) се получава чрез нискоскоростната концепция за центрофугиране на кръвта, осигуряваща след приготвяне левкоцити, растежни фактори и стволови клетки, които предизвикват заздравяване на тъканите и силно изразено  подмладяване на кожата, което продължава повече от две години.

Техниката „Клеопатра” е биорегенерираща, възстановяваща вашите собствени тъкани, която не изпълва бръчките и лицето с изкуствени, фабрични „пълнители” от типа на хиалурона.

Техниката в буквалния смисъл „връща стрелките на часовника назад”.

Избирайки „Клеопатра” за поддържане на вашата естествена красота и младост, вие инвестирате в младежката си визия и начина, по който ще изглеждате години напред в бъдещето.

Биорегенерацията с помощта на „Клеопатра” изглажда бръчките, уплътнява и стяга дермата, има способността да възстановява загубени обеми в лицето.

С „Клеопатра” на по-късна възраст можете да изглеждате по-млади и свежи, отколкото сте били на по-ранна възраст.

Резултатът от процедурата „Клеопатра” се разгръща с времето и може да трае повече от 2 години.


В рамките на една процедура може да бъдат третирани множество зони – цяло лице, устни, контур, шия, деколте, което я прави изгодна като цена.

Може да се правят в курс по 4-5 процедури, като ефектът след всяка една се подобрява.

 

„КЛЕОПАТРА” = Бъдещето на регенеративната медицина!

 

Очакваме ви на най-френския адрес на красотата – Лазер Клиник ПАРИЖ!

тел. 0885 668 038

Menu