Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

МЕТОД COCOON

Терапии за лице Копринена мекота – топли като майчина милувка!
Подмладяване, комфорт, пълен релакс и ревитализация!

 

MARIA GALLAND PARIS

Maria Galland

Създадена да се бори с ефектите от  стреса и остаряването на кожата (бръчки, сивкав тен, отпусната и вяла кожа), терапиите в метода Cocoon  (Кокун)  релаксират духа и дават  на кожата нов  живот.

ТЕРАПИЯ COCOON : Релаксираща и възстановяваща терапия за всяка кожа.

Превъзходна нежна мека маска нежно обвива лицето като пашкул и дава на кожата нова енергия и еластичност. Благодарение на ексклузивния масажен ритуал, тази терапия предлага абсолютна релаксация.

COCOON е съобразен с нуждите на вашата кожа и се предлага в 3 варианта:

 

 * Cocoon в превод означава “пашкул”. Терапията е наречена така, защото върху лицето се поставя специална мека, пухкава маска, която го обгръща и затопля като “в пашкул”. Тя е нежна като майчина милувка, комфортна, ревитализираща и релаксираща.

Терапията Cocoon включва патентован, изключително ефикасен и приятен масаж на лице, шия и деколте за:

 • релаксация на мускулите на лицето
 • лицев дренаж (дренаж и релаксация на лицето) 
 • акупресура на лице (за хармонизация на лицевите мускули)
 • дренаж и акупресура за релаксация на зоната на очите

Специфичните патентовани движения целят дрениране на лимфата, глобална релаксация и хармонизация.

Cocoon е не просто козметична терапия, а истинска наслада за сетивата, гарантираща 100% отпускане и “съживяване” на тъканите.
За да имате сияен и отпочинал вид!

Масаж Cocoon

Терапия COCOON Блясък Maria Galland Paris

COCOON  Стягане:

Терапия за изключителен и моментален  лифтинг ефект. При суха, уморена, отпусната, безжизнена кожа.
Кожа, която има нужда от тотална регенерация и възстановяване.

Терапията се препоръчва винаги като профилактична терапия  против бръчки и като поддържаща терапия.

Активни елементи във формулата за изключителен лифтинг ефект са:

 • Тенсин – разработен на основата на растителни екстракти  /пшенични протеини/ със уникални стягащи свойства.

             Действа светкавично и изглажда кожата;

 • Рафермин – съставен от  соеви  мембрани   богати на гликопротеини. Реорганизира и защитава колагеновите и еластинови фибри на кожата. Осигурява продължителен и дълготраен стягащ ефект.
 • Про Витамин С – капсулиран Витамин С, който  поддържа ресурсите за стягане на кожата стимулирайки производството на колаген.
 • Органичен силиций – органичния силиций запазва връзките и качеството на кожните еластични фибри.
 • Енергиен комплекс – растителни олиго-протеини, цветен прашец, соя, авокадо, екстракт от конска опашка, микросфери на Витамин Е – за тонус на кожата и зелена глина.

Цена: 75 лева
Продължителност на терапията: 60 минути

* Пакетна цена (-20% отстъпка) за 5 терапии Cocoon: 299 лв. вместо 375 лв.

 

* За постигане на оптимални резултати се препоръчват 5 процедури – по една на седмица, следвани от 5 процедури – по една на месец.

 

COCOON Стягане - Maria Galland Paris

 

COCOON  Блясък:

Луксозна терапия предназначена за кожа, която се нуждае от свежест, блясък, подмладяване, лифтинг, регенерация и подхранване.

 

Комплексна  грижа, за кожа показваща признаци на отпускане, слаба регенерация и спешна нужда от защита.

Благодарение на тази безценна терапия кожата придобива изключителен тонус и младост, колагеновите и еластинови влакна са стимулирани, засилва се сцеплението между клетките, кожата е реструктурирана и защитена.

Активни елементи във формулата за интензивен блясък:

 • АНА – съдържа последните открити и тествани  био-технологични АНА, близки по структура до тази на кожата и предоставящи 25% от кожните серамиди.

Ефектът от присъствието на АНА е мека и контролирана ексфолиация, без нарушаване на клетъчната стимулация, за изглаждане на бръчките и защитен ефект;

 • GP4G – съдържа екстракт от планктон Артемия за енергия на клетките, стимулация,  реактивиране на ензимните процеси, синтез на ДНК, РНК и фосфолипиди, придава тонус, мекота, блясък и свеж тен;
 • Палмария Палмата – екстракт от червено водорасло, има силен хидратиращ ефект, благодарение на комбинация от есенциални аминокиселини, балансира кожата, благодарение на минералните соли и снабдява клетките с кислород;
 • Салицилова киселина – елиминира мъртвите клетки от повърхността на кожата, стимулира и регенерира влакната в дермата, омекотява, тонизира, изглажда кожата;
 • Витамин А – стимулира клетъчната регенерация, прави кожата по-гладка, укрепва епидермиса, хидратира, изглажда роговия слой, реструктурира и регенерира, подпомага клетъчния метаболизъм, стимулира синтеза на колаген, стяга кожата, забавя процесите на стареене;
 • Витамин С – стимулира колагеновия синтез, тонизира кожата, бори се със свободните радикали, изсветлява тъмните петна по кожата, прави тена по-свеж, има мигновен ефект, зарежда кожата с енергия.

Цена: 75 лева
Продължителност на терапията: 60 минути

* Пакетна цена (-20% отстъпка) за 5 терапии Cocoon: 299 лв. вместо 375 лв.

* За постигане на оптимални резултати се препоръчват 5 процедури – по една на седмица, следвани от 5 процедури – по една на месец.

 

 

 COCOON Хидратация - терапия на Maria Galland Paris

COCOON  Хидратация:

Възстановява естествените нива на влага в  кожата, предпазва кожата от изсушаване и внася ценни хидратиращи съставки, патентовани от MARIA GALLAND

Създадена да се противопостави на ефекта на изсушаване и дехидратация на кожата:

 •  Хидрофилен филмогенен агент

(специфичен филм, който се образува върху епидермиса, за да се предотврати неусетната загуба на вода в следствие на различни фактори)

 •  Свободни гликенджини
 • Хидратиращ биологичен комплекс , който води до незабавна и ефикасна хидратация. Това са уникални активни елементи насищащи епидермиса с влага.
 • Гликенджин таласфери - това са микросфери с морски произход, постепенно освобождаващи активните си хидратиращи елементи. Водят до дълготрайна и ефективна хидратация на кожата.

Активните хидратиращи елементи действат като фини резервоари, които постепенно отделят влага според нуждите на кожата  в продължение на 24 часа.

Цена: 75 лева
Продължителност на терапията: 60 минути

* Пакетна цена (-20% отстъпка) за 5 терапии Cocoon: 299 лв. вместо 375 лв.

* За постигане на оптимални резултати се препоръчват 5 процедури – по една на седмица, следвани от 5 процедури – по една на месец.

 

 

COCOON Блясък: Луксозна терапия Maria Galland Paris

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА MARIA GALLAND

ТЕРАПИИТЕ НА MARIA GALLAND – Със сигурност ще откриете разликата!

Самосъзнание, жизнерадост и персоналност – това е в основата на Maria Galland – козметика създадена преди повече от 50 години.
Най-високо качество, козметични иновации, висока ефективност и съобразяване с индивидуалните нужди – това са нещата, които правят марката специална!

“Мозайка от много и различни нужди” – това представлява нашата кожа. Това е концепцията, на която се уповава методът на Maria Galland – с помощта на прецизен анализ и специална обработка на всяка отделна област от кожата, както и индивидуална грижа, красотата на кожата е обгрижена максимално.

Maria Galland не просто се грижи за красотата, ние искаме индивидуалността на клиента да се открои. С помощта на нашата цялостна концепция се подчертават специалните аспекти на всеки отделен човек.

Maria Galland

Терапиите следват методичен професионален протокол:

 1. Подготовка – Детайлна диагноза на кожата и  съставяне на програма в салона.
 2. Изключително нежно почистване по определена методика. Включва техники за отпускане и дишане и масажни движения, за да отпуснат и релаксират клиентката.
 3. Микроексфолиация и стимулиране на епидермиса с цел подготовка на кожата за моделиращия ритуал.
 4. Моделиращ ритуалпатентован масаж Maria Galland. Изключително ефективен и релаксиращ ритуал комбиниращ професионални похвати и техники от традиционен китайски  масаж, шиатцу и акупресура  за релаксация, елиминиране на токсините и съживяване на клетъчния метаболизъм.
 5. Маска Cocoon. Върху подготвената и стимулирана кожа се нанасят  специфични маски (92,131,153)  в зависмост от нуждите на кожата.
  След това лицето се покрива с нежна марля и маска-пяна, която създава невероятно чувство за комфорт и нежна топлина върху лицето (известната маска Cocoon, с ефект на пухена завивка). Маската Cocoon  благоприятства проникването на активните съставки от специфичните маски в кожата и   осигурява пълната релаксация на клиентката.
 6. Специфична грижа – защита. Върху кожата се нанасят активен серум и дневен крем в зависимост от направената диагноза.
 7. Изготвяне на индивидуална рецепта за красота и препоръка на продукти за домашна грижа.

Съвет: За да имате  отлични резултати, Ви препоръчваме продуктите от линията на MARIA GALLAND за Домашна употреба, богати на растителни екстракти и благородни масла с подхранващ, подмладяващ и възстановяващ ефект.

Козметиката MARIA GALLAND PARIS  може да закупите в Лазер Клиник Париж – адрес: бул. Чаталджа 20 Г, ет. 2, в Медицински център Д-р Цветкова, 0885 668 038  и 052 808 801

Вижте  Каталог с продуктите от линията на MARIA GALLAND PARIS  за Домашна употреба
Вижте цени на козметиката Maria Galland Paris 2016 ceni тук

 

RESTYLANE Skincare – Козметика – Грижа за кожата от създателите на хиалуроновия филър RESTYLANE

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
 • Терапии за лице COCOON в 3 варианта:
  "Стягане", "Блясък" и "Хидратация" за нуждите на всеки тип кожа. Подмладяване, комфорт, пълен релакс и ревитализация!
 • Луксозна терапия Cocoon за копринена мекота
  Луксозна терапия Cocoon за копринена мекота
  За премахване белезите от стреса и остаряването на кожата - бръчки, сивкав тен, отпусната и вяла кожа. Методът Cocoon (Кокун) е релакс за духа и нов живот за кожата!
 • Луксозна козметика MARIA GALLAND PARIS
  Луксозна козметика MARIA GALLAND PARIS
  Забравете за пластичната хирургия! Вълшебни ритуали за младост и красота за всяка възраст и тип кожа
Menu