Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Хидроген-терапия
Антиоксидантна, подмладяваща, в подкрепа на здравето

Поддържа киселинно-алкалния баланс на организма

 

Благодарение на ХИДРОГЕН-ТЕРАПИЯТА организмът се алкализира с най-силния антиоксидант на земята – Водород.

Провеждат се два вида взаимно допълващи се процедури – инхалации и последващо приемане на наситена с водород вода с ОRP (окислително-редукционен потенциал) под – 200 mV.

Алкалната вода, обогатена с молекулен водород, е вода, наситена с електрони. Тя е мощен антиоксидант, по-силен от всякакви хранителни добавки.

ИНХАЛАЦИИ

Инхалациите са с времетраене от 15 до 30 минути, с всекидневно увеличаване на времетраенето.  При тях се приема необходимото количество атомен водород, който чрез дихателния апарат на човека попада директно в кръвта и се разнася до всички клетки на тялото.

ПРИЕМЪТ НА ОБОГАТЕНА С МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД ВОДА АЛКАЛИЗИРА ОРГАНИЗМА

За поддържане на киселинно-алкалния баланс на организма се препоръчва след инхалация да се пият 1 и повече литра наситена с водород вода в течение на деня.

 

ПОЛЗИ ОТ ПРОЦЕДУРИТЕ

С провеждането на Хидроген-терапия се подобрява метаболизма, намалява се оксидантния стрес, изхвърлят се свободните радикали от организма, подобрява се кръвобръщението, снабдяват се клетките с повече кислород, неутрализират се киселинните остатъци от храната и се алкализира организма.

С  Хидроген-терапия може да се подобри състоянието на хора, страдащи от:

- Захарен диабет

- Високо кръвно налягане

- Астма

- Болни от рак, извършващи химио или лъчетерапия. Помага за възтановяването им.

- Чернодробни увреждания и цироза

- Хроничен Хепатит В

- Невродегенеративни заболявания – болест на Паркинсон и болест на Алцхаймер

- Заболявания на белия дроб

- Заболявания на стомаха и червата като язва и др.

- Проблеми с бъбреците

- При мъже с еректилна дисфункция и др. Проблеми с репродуктивните органи.

- При проблеми с кости и стави – ревматоиден артрит, остеопороза и др.

- При проблеми с кръвоносните съдове – атеросклероза, съдова дисфункция и др.

 

Какво е ORP на водата? Кратко и достъпно обяснение.

?????????????????????????????????????????????ORP, окислително-редукционен потенциал, позволява да се определи количествено способността на дадено вещество да окислява т.е. да отнема електрони или да редуцира т.е. да дарява електрони.

Добавянето на електрон се нарича редукция, а отнемането му окисляване. Стойността на  ORP се измерва в миливолтове (mV) и може да бъде положителна или отрицателна. Положителните стойности означават, че изследваното вещество има недостиг на електрони и е окислител. Отрицателните стойности показват, че веществото притежава свободни електрони, които може да отдаде и е редуктор.

 

Свободните радикали са молекулите, на които им липсва един електрон и това ги прави химически нестабилни.

За да се стабилизират те трябва да отнемат електрони от други молекули. За цела атакуват здрави клетки, разстройват тяхното DNK, повреждат ги и ги убиват.

Свободните радикали се свързват и с поява на тумори.

Веществата с голяма концентрация на лесно достъпни свободни електрони, които могат да бъдат използвани от свободни радикали се наричат антиоксиданти.

 

Алкалната вода е вода наситена с електрони. Тя е мощен антиоксидант, по-силен от всякакви хранителни добавки.

Всъщност, водата е алкална поради отрицателния заряд на съдържащите се в нея свободни електрони.
Понеже тази вода е готова да отдаде своите електрони, тя е заредена с енергия, която дарява на живите организми заедно с електроните.
Такава вода е с отрицателно ORP, осигурява безопасен източник на свободни електрони и блокира окислителния потенциал на свободните радикали. С други думи тя е мощен антиоксидант, по-силен от всякакви хранителни добавки.

Понеже водата за кратко време е способна да достигне до всички клетки в тялото, алкалната вода, с голямо количество свободни електрони, се явява много бързо действащ антиоксидант.

Киселата вода е наситена с положително заредени протони. Тази вода е с положително ORP. Привличането между отрицателно заредените електрони и положително заредените протони е в основа на процеса на взаимното неутрализиране между киселини и основи.

Чешмяната вода е с положително ORP между  +400mV и +1,250mV, което означава, че е способна да отнема електрони и да окислява други молекули.

Казано по-просто, чешмяната вода е вода,  която отнема енергия от човешкия организъм. Такива са и всичките подсладени, газирани напитки. 

Алкалната вода съдържа голямо количество отрицателни ОН йони, които имат един свободен електрон.

Това прави алкалната вода много мощен антиоксидант.

Допълнителна полза от реакцията между свободни радикали и ОН отрицателни йони е отделянето на кислород, което зарежда организма с голямо количество енергия.

Ползите от пиенето на алкална вода са многобройни.

 

Алкалната вода предотвратява стареенето

Това е голямо предимство на алкалната вода. Тя съдържа огромно количество антиоксиданти. Антиоксидантите унищожават вредните свободни радикали в организма, които са основната причина за стареенето и болестите.

Алкалната вода намалява риска от сърдечно-съдови заболявания

Доказано е, че приемът на алкална вода намалява нивото на холестерола и кръвната захар, което е много полезно за здравето на сърцето.

 

Алкална вода – 10 причини да я пием всеки ден.

1. Подмладен  външен вид - Пиенето на алкалната вода хидратира кожата, възстановява подвижността и гъвкавостта на ставите, премахва целулита. Този вид вода се състои от малки групи от молекули и се усвоява до 6 пъти по-бързо.

2. Подобрява  храносмилането - Алкалната вода помага на тялото да смила и усвоява по-добре храната. Водата помага да се произвежда повече слюнка, която помага на храната да премине по-лесно през храносмилателния тракт. За това  най-добра е водата с  рН 8,0 – 8,5.

3. Увеличена концентрация – мозъкът в 90%  се състои от вода. Пиенето на алкалната вода ще подобри способността Ви за съсредоточаване и обработка на информация.

4. Главоболие - Една от основните причини за главоболие е дехидратация. Алкалната вода подобрява  хидратацията на организма, поради по-малкия брой водни молекули в клъстерите. Само след няколко минути след изпиване, водата става част от гръбначно-мозъчната течност и има положителен ефект върху всички органи на тялото.

5. Отслабване – Живата вода е много добро средство за загуба и контролиране на теглото. Алкалната вода подобрява метаболизма, с което подпомага изгарянето на калории. Клетките в човешкия организъм натрупват мазнини като по този начин се защитават от повишената киселинност. Алкалната вода  балансира киселинно-алкалната среда и това кара клетките да се отървават от излишните мазнини.

6. Предотвратява стареенето - Това е голямо предимство на алкалната вода. Тя съдържа огромно количество антиоксиданти. Антиоксидантите унищожават вредните свободни радикали в организма, които са основната причина за стареенето и болестите.

7. Прилив на жизнената енергия - Водата в организма е от съществено значение за по-добро кръвообращение. Когато тялото е добре хидратирано нивото на кислород в кръвта се увеличава. Изпийте чаша вода с рН 9,5 и ще изпитате това чувство.

8. Увеличен имунитет -Когато тялото не получава достаътъчно вода, устойчивостта му към болести намалява. Дехидратацията  първо започва незабелязано на клетъчно ниво. Това ни прави уязвими за появата на огнища на болестта. Алаклната вода се състои от клъстери с по-малко на брой молекули, които по-бързо и по-точно хидратират тялото.

9. Детоксикация -  Добре хидратирано тяло по-лесно се освобождава от  вредните токсини. Най-големият филтър са бъбреците. Те са зависими от водата. С напредване на възрастта, способността им за филтрация намалява, което прави качеството на питейната вода  още по-важно за правилната детоксикация на организма. Започнете да пиете вода с рН 9,5 – Вашите бъбреци най-бързо ще  усетят положителната промяна. Първите индикация за пречистването ще забележите във подобреното функциониране на бъбреците.

10. Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания - Доказано е, че приемът на алкална вода намалява нивото на холестерола и кръвната захар, което е много полезно за здравето на сърцето.

Надяваме се, че тези 10 причини, а те са много повече са Ви убедили в ползотворното действие на  алкална вода.

Вие ще бъдете изумени колко вкусна е водата. Със сигурност тя ще стане любимото Ви питие.

 

Цена:

20 инхалации + 30 л вода = 300 лв.  – за един месец

12 инхалации + 15 л вода = 250 лв. = за 3 седмици

5 инхалации + 7 литъра вода = 150 лв. за една седмица

Само вода (за домашна употреба): 2 лв./литър

 

Ако желаете, може да закупите Апарат за Хидроген-терапия за домашна употреба на цена 900 лв. Телефон за поръчки: 0897 230 103.

 

Научни статии за много видове заболявания и как те се повлияват от терапията с водород, можете да намерите тук:

https://medicalgasresearch.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13618-015-0035-1

 

- Ефективност на богата на водород вода върху антиоксидантно състояние на субекти с потенциален метаболитен синдром

 

- Консумацията на вода, съдържаща висока концентрация на молекулярен водород, намалява оксидативния стрес и активността на заболяването при пациенти с ревматоиден артрит

 

- Напитките с алкално негативен потенциал за окислително редуциране подобряват физическата активност при физически активни мъже и жени: двойно-сляпо, рандомизирано, плацебо-контролирано, кръстосано проследяване на ефикасността и безопасността

 

Еволюцията на молекулния водород: значима потенциална терапия с клинично значение

 

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
  • Хидроген-терапия
    Алкална защита в грижа за вашето здраве! Инхалации + вода за прием у дома.
Menu