Варна, ул. Чаталджа 20 Г, ет. 2 - в Мед. център Д-р ЦВЕТКОВА0885/668 038 |052/808 801Пон.-Пет.: 9 - 18 ч.; Съб.: 10 - 17 ч.

Карбокситерапия (CO2 терапия) срещу стрии

 

Заличаване на стрии с Карбокситерапия

Карбокситерапията – микроинжекциите със  CO2 газ са революционен пробив в областта на дерматологията. Методът, създаден от френски лекари през 30-те години на 20 век, днес е достъпен и у нас.

Карбокситерапия за заличаване на стрии по корема, бедрата, ханша

Нашата кожа се променя с течение на времето, губи младежкия си вид, появяват се бръчки, отпуснатост, целулит и стрии.

Карбокситерапията (CO2  терапията) е безопасен метод, минимално инвазивен и клинично доказан – тя освежава, подновява и подмладява кожата. Резултатите могат да бъдат бързи и впечатляващи.

Процедурите траят между петнадесет минути и един час и не изискват отделяне от ежедневните ангажименти.

Карбокситерапията е безопасна и възвръща красивата кожа и младежкия ви вид.

Как въздейства Карбокситерапията на кожата?

Тъй като с възрастта подкожните капилярите започват „да спят”, се намалява кръвообращението и клетките се лишават от кислород.
В комбинация с фактори като стрес, замърсена околната среда и др., този феномен намалява способността на клетките да се регенерират и да функционират правилно.

При инжектирането на CO2 газ точно под повърхността на кожата, тялото реагира като че ли има липса на кислород и в отговор увеличава притока на кръв.

Това явление води до навлизане на кислород и хранителни вещества в третираната зона – така се подобрява кръвообращението, което води до възстановяване на клетките.

Какво може да направи Карбокситерапията за вас?

 •  Подмладяване вида на кожата
 • Намаляване на стриите
 • Намаляване на целулита
 • Тонизиране на отпусната кожа
 • Изравняване на оцветяването на кожата и възвръщане на естествения й здрав тен и вид
 • Стрии - преди Карбокситерапия

  Стрии - преди Карбокситерапия

 • Стрии - 1 месец след 1-вата процедура Карбокситерапия

  Стрии - 1 месец след 1-вата процедура Карбокситерапия

 • Стрии - 1 месец след 2-рата процедура Карбокситерапия

  Стрии - 1 месец след 2-рата процедура Карбокситерапия

 • Стрии - 1 месец след 3-тата процедура Карбокситерапия

  Стрии - 1 месец след 3-тата процедура Карбокситерапия

Колко процедури са нужни преди да видите подобрение?

Повечето хора забелязват подобрение още след първата процедура, въпреки че обикновено отнема до един месец, за да може кожата да реагира адекватно на процеса.

Какви са резултатите?

Резултатите обикновено са в диапазона: от подобрение вида на набраздяванията, намаляване на смачкания гофриран външен вид до подобряване на оцветяването на кожата.

Процедурата дава много добри разултати – понякога почти напълно изчезване на неприятното и некрасиво набръчкване на кожата.

Колко процедури са необходими за постигането на оптимални резултати?

Нужни са между 4 и 10 процедури за премахване на некрасивия вид на стриите по тялото.

Подобренията са видими обикновено доста бързо – след второто или третото посещение, когато започва колагеновия синтез.

Между процедурите трябва да има 3 седмици до 1 месец.

Няма специални предпазни мерки след процедурата – по отношение на излагането на слънцето или наличието на слънчев тен.

 

Принцип на въздействие за заличаване на стриите чрез Карбокситерапия (микроинжекции със СО2 газ):

Стари бели стрии

Стриите са лезии, много разпространени при жените – повече от 80% то дамите имат стрии по тялото, които са се образували през пубертета или по време на бременността.
Има и случаи на поява на стрии по време на медицинско лечение с кортикостероиди.
В зоните на напрежение и разтягане се наблюдава загуба на еластичност на кожата и в резултат тя губи своята гладкост и красив изпънат вид.

Разкъсванията на места на фибро-еластична структура на тъканта предизвикат промени във външния вид – видими като червени, скорошни стрии, отпускане на кожата, съчетано с набраздяване или сбръчкване, образуване на видими дълги и тънки ивици.

Стриите от бледо розови/червени в крайна сметка ще станат  бели или перлени с времето.

Стриите се образуват най-вече в области на напрежение на кожата – по ханша, задните части, вътрешната и външната част на бедрата. Те се появяват често и по корема, странично и в областта на пъпа.

По-рядко се образуват стрии по гърдите, ръцете и на други места по тялото.

При първото ви посещение ще бъдат разгледани стриите, ще бъде определено от колко време са се образували (по  вида и местоположението им).
Ще ви бъде дадена информация относно принципа на действие на Карбокситерапията.

Как действа терапията за стрии?

Карбокситерапията за третиране на стрии представлява инжектиране на малки количества въглероден диоксид (СО2 газ) в повърхностните слоеве на кожата (инжекция в дермата).

Инжектирането на газ предизвиква локализирано леко подуване. Подуването на областта е леко и обикновено продължава две или три минути, преди да изчезне, като в областта се забелязва слабо зачервяване, което изчезва след 15-тина минути или максимум в рамките на няколко часа.


Инжекцията със СО2 газ предизвиква редица явления, които подпомагат подобряването на външния вид на кожата и заличаването на стриите в областите на разтегнатата кожа:

 

- Стимулиране синтеза на колаген, който ще „затегне” увредената кожа и ще заглади набръчкванията.

– Стимулиране на кръвния поток и васкуларизация на площта осеяна със стрии,  което до голяма степен „замаскира видимо” увредените участъци и възвръща естествения розов вид, като ги прави еднакви по цвят с кожата около тях.

– Стимулиране на снабдяването с кислород, активиране и по-добро функциониране на пигментни клетки, водещо до прогресивна ре-пигментация на обезцветени района на старите бели стрии.

1-karboksiterapia-strii-po-korema-hansha-bedrata-laser-clinic-paris 2-karboksiterapia-strii-po-korema-hansha-bedrata-laser-clinic-paris 3-karboksiterapia-strii-po-korema-hansha-bedrata-laser-clinic-paris 4-karboksiterapia-strii-po-korema-hansha-bedrata-laser-clinic-paris

 

Боли ли процедурата?

Инжекциите се правят с помощта ниско налягане газ въглероден диоксид, чрез много фини игли за мезотерапия. Малокалибрените игли ограничават максимално усещането за парене/болка.
Процедурите стимулират напълно естествени процеси в тялото.
При някои пациенти може да има усещане на леко парене при инжектирането или лек дискомфорт, но повечето хора смятат, че Карбокситерапията е по-малко неприятна като усещане от електролизата или кола маската. Няма болка след инжекциите.

При други пациенти усещането за затопляне трае няколко часа и изчезва. След процедурата пациентът може да се върне незабавно към нормалния си ритъм на работа.

Карбокситерапията е минимално инвазивна и няма да се нуждае от време за възстановяване или спиране на работа.

Има ли рискове?

Карбокситерапията носи възможно най-малък риск, съпоставим с този при традиционната мезотерапия.
За избягване риска от инфекция се стерилни консумативи за еднократна употреба и внимателно се дезинфектира кожата на пациента преди процедурата.

CO2 газът е естествена компонента за функциониране на тялото, така че той не предизвиква алергични реакции.
При спорт се синтезират на няколко литра CO2 газ в минута, докато при Карбокситерапията се инжектират от порядъка на няколко стотин сантилитра CO2 газ.

Колко дълготраен е ефекта?

Карбокситерапията коригира промените, настъпващи с възраста, но това не спира процеса на стареене; новите клетки остаряват естествено с течение на времето. Препоръчва се цикъл на провеждане на процедурите от най-малко една година (по една процедура на всеки 3-4 седмици).

Въглеродният диоксид (СО2 газът) токсичен ли е?

Не, въглероден диоксид е остатъчен продукт в човешкото тяло и не е токсичен.

 

Карбокситерапия – Процедурата:

Карбокситерапията представлява инжектиране на въглероден диоксид (CO2 газ) в минимални количества, което стимулира образуването на колаген и обновяването на клетките.

Карбокситерапия за заличаване на стрии

Карбокситерапия за заличаване на стрии

 •      Интрадермални инжекции на СО2 газ
 •      Една процедура на месец
 •      Необходим брой процедури: от 4 до 10

 

 

Каква е цената на Карбокситерапията?

Премахването на стрии с Карбокситерапия (CO2 терапия) струва 100 лв. за една зона, 200 лв. за цяло тяло (ханш, бедра, ръце, корем)

 

 

Обадете ни се на тел.: 052 808 801 или 0885 668 038, за да запазите час за посещение. ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ АКТУАЛНИТЕ НИ ПРОМОЦИИ И ОТСТЪПКИ > кликнете тук

 

Лазерна епилация на лице
Галерия – снимки преди и след епилация
Пишете ни
Name*
E-mail*
clear form
Web Master "Art PR Agency London" Ltd
Лазерно подмладяване на лице и шияКРИОАДИПОЛИЗА
Естетично лечение и премахване на кръвоносни съдове, капиляри с лазер >> За крака без зачервявания и видими капиляри!
Лифтинг с високо интензивен фокусиран ултразвук Хайфу - без хирургия, без игли! Само с ЕДНА процедура и ефект, траещ 2 години!
За цялостно подмладяване на лицето, изглаждане на бръчките, премахване на двойната брадичка и възстановяване V-образната младежка форма на лицето
Промоционални пакети Подари си слънчевата сияйност на младостта с пакетните ни промоции за млада, копринена кожа без бръчки!
Но и всяка жена мечтае за по-изящен силует и поне с 1 размер на дрехите по-малко! Ако нямате нерви за диети и време за тренировки, доверете се на нашите апаратни процедури за трайно отслабване без усилие!
- 3 енергии за скулптуриране на лицето и тялото - за борба с бръчките, целулита, стриите, за стягане е повдигане на кожата, отслабване (намаляване на обиколката)
За възвръщане на младежкия вид и форма на лицето без хирургия! 5 или 3 кода за промени в областта на бузите, с цел лифтиране, възстановяване на загубен обем и естествено младежко излъчване.
С преимуществата на филър (запълва малките бръчици) и с характеристиките на мезотерапията (хидратира и ревитализира). Една процедура Juvederm VOLITE замества 3 мезолифта.
Нехирургичен „фейслифтинг” на кожата на лицето и деколтето - изглажда бръчките по челото, около очите, носа и устата. За младежко самочувствие и сияйно излъчване!
- отслабване с охлаждане. Намалете с 25% до 35% мастните депа - паласки, бричове, задни части, корем... С 1 до 3 процедури криоадиполиза. Без хирургия или инжекции!
- Премахва “тежестта в краката” при разширени вени, отоци; против целулит. При задържане на течности
Релаксиращи, ревитализиращи, анти-целулитни масажи и терапии в Лазер Клиник ПАРИЖ
Лазерна епилация за лице и тяло
Мъжете и жените могат да се възползват от лазерна епилация на лицето: горна устна, бузи, скули, брадичка, бакенбарди, шия...И тялото - бедра, гръб, интимна зона...
Епилация на крака
Избавете се от окосмяването по краката! Лазерната епилация ще ви спести много време и пари и ще ви донесе дълготрайни резултати!
Епилация на бикини зона
Лазерната епилация за триъгълника и интимната зона е препоръчван метод - тя е бърза и с дълготрайни резултати.
Епилация на мишници
Лазерната епилация за подмишниците ще ви даде увереност и самочувствие да носите изрязани дрехи и потници
Епилация на гръб
Лазерната епилация ще премахне неестетичното и дразнещо окосмяване по гърба. Инвестирайте в самочувствието и привлекателния си външен вид!
Лазерна епилация за жени
За нежна и гладка кожа, за красив, секси вид! Забравете неудобството от нежеланото окосмяване! Спестете време и пари с професионална лазерна епилация за лице и тяло.
Лазерна епилация за мъже
Мъжете избиратлазерната епилация все по-често за премахване на прекаленото окосмяване по гърба, торса или краката. Методът пести време и средства, давайки отлични резултати.
Лазерна епилация срещу врастнали косми
Врастналите косъмчета могат да причинят инфекция и болка. Лазерната епилация е в състояние да премахне този проблем по лицето и всички части на тялото.
Заповядайте в ЛАЗЕР КЛИНИК "ПАРИЖ" - Френски център за лазерна епилация на лице и тяло
Лазерната епилация ще ви даде самочувствие и привлекателен вид! Забравете за нежеланото окосмяване благодарение на професионалната лазерна епилация.
Menu